Mojo Concerts

De concerten van Destiny's Child die op dinsdag 6 en woensdag 7 november aanstaande zouden plaatsvinden, zijn verplaatst naar mei van het volgende jaar. Het concert van dinsdag 6 november vindt plaats op dinsdag 21 mei 2002, het concert van woensdag 7 november vindt plaats op woensdag 22 mei 2002. Reeds gekochte kaarten voor dinsdag 6 november zijn geldig voor het concert van dinsdag 21 mei, reeds gekochte kaarten voor het concert van woensdag 7 november zijn geldig voor het concert van woensdag 22 mei. In geval van verhindering op de nieuw geplande data kunnen kaarten vanaf heden tot woensdag 21 november 2001 ingeleverd worden bij de bekende voorverkoopadressen.

Aanleiding voor deze verandering in de gehele Europese en Engelse tournee is de huidige situatie in de wereld. Destiny's Child geeft hiermee gehoor aan de algemene waarschuwing van de Amerikaanse overheid met betrekking tot internationaal reisverkeer. Beyoncé Knowles verklaarde dat het geen gemakkelijke beslissing is geweest en dat ze uit ziet naar de nieuwe concertdata en meer vreedzame tijden.

Kijk voor meer info op http://www.mojo.nl

Voor af - of aanmelden van nieuwsbrieven van een bepaald muziekgenre, of om je persoonlijke gegevens als naam en e-mailadres te wijzigen kun je inloggen via: http://www.mail2me.nl

Afmelden van al onze nieuwsbrieven kan direkt via: http://www.mail2me.nl/content/afmelden_snel1.asp