Gemeente Hengelo



Collecte


Tot en met 20 oktober collecteert de Hengelose Centrale van Speeltuinen.

Van 21 tot en met 27 oktober 2001 collecteert E.H.B.O Afdeling Hengelo.

Collectanten kunnen zich legitimeren.

Gemeenteraad


De gemeenteraad vergadert op dinsdag 16 oktober 2001 vanaf 19.30 uur in de raadzaal van het stadhuis. Op de agenda staan onder meer:
* Samenwerkingscharter Netwerkstad Twente
* Wijziging Precarioverordening 2001

* Aanpassing pand Metropool aan milieu-eisen
* Herziening grondexploitaties per 1 januari 2001
* Verzoek tot vergoeden van planschade ex art. 49 WRO i.v.m. bouw 5 woningen Fleminghof

* Subsidieaanvraag Stavoor Zorg & Welzijn voor pilotproject 'Kijk uit je doppen'

* Samenwerkingsovereenkomst met Mega Projecten B.V.
* Aan- en verkoop van gronden gelegen in het bestemmingsplan "Westermaat-Plein"

* Kunstwerken Janis Karlovs Bataafse Kamp
* Toepassen artikel 19, lid 1/19a WRO en artikel 50, lid 4 WW t.b.v. het veranderen en vergroten van een woonhuis aan de Kettingbrugweg
* Nemen voorbereidingsbesluit artikel 19, lid 1/19a WRO en artikel 50, lid 4 WW t.b.v. de bouw van een appartementencomplex aan de Schubertstraat met de daarbij behorende technische, infrastructurele en overige voorzieningen

* Nota Armoedebeleid: Investeren in mensen
* Wijziging verordening tarieven sportaccommodaties
* Uitbreiding kinderopvang

De stukken liggen ter inzage bij De Gemeentewinkel, de bibliotheek en het "Hasselerhoes".

Een van de raadsleden spreken?

Wilt u een van de raadsleden spreken? Op pagina 20 in de Gemeentegids staan de adressen en telefoonnummers van alle raadsleden vermeld. Weet u niet precies wie u moet hebben? U kunt dan contact opnemen met het centrale nummer van de fractie van de politieke partij van uw keuze. De nummers staan hiervoor bij de spreekuren vermeld. Voor meer informatie kunt u ook De Gemeentewinkel bellen, telefoon 2459 555.

Spreekuren Sociale Zaken in herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie zijn onze consulenten minder telefonisch bereikbaar. In deze week, die duurt van maandag 22 oktober tot en met vrijdag 26 oktober gaat alleen het eerste telefonische spreekuur dat op het visitekaartje van uw consulent staat door. Dit telefonische spreekuur duurt dan een half uur langer.

Voor de consulenten die maar één telefonisch spreekuur per week hebben zijn er geen wijzigingen. Ook de inloopspreekuren blijven ongewijzigd. Tijdens de vakantieperiode kan het voorkomen dat uw consulent door een collega vervangen wordt. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Wijkavond Woolde


Dinsdag 27 november

Let op: de wijkavond is verschoven van 7 naar 27 november 2001.

Wethouder mevrouw De Waal nodigt de bewoners van de wijk Woolde uit voor een wijkavond op dinsdag 27 november 2001. Ter voorbereiding van deze wijkavond aan de inwoners van deze wijk het volgende verzoek:

Heeft u onderwerpen voor deze avond?

Heeft u onderwerpen die op deze avond behandeld kunnen worden, dan kunt u uw suggesties voor 10 oktober doorgeven aan de afdeling Wijkaanpak, tel. 2459824 of 2459231.

Bouwplannen


Meldingen

Meldingen zijn ingediend voor:

* oprichten tuinhuisje, Beckumerschoolweg 24

Bouwaanvragen

Bouwaanvragen zijn ingediend voor:

* veranderen en vergroten woonhuis, Deldenerstraat 175A
* oprichten woonhuis, Krabbenbosweg 7

* oprichten woonhuis, Meester Verbernestraat 5
* oprichten woonhuis, Meester Verbernestraat 3
* oprichten garage annex berging, Weijinksweg 2
* veranderen en vergroten woonhuis en oprichten houten berging, Dr A Kuyperstraat 19

* oprichten berging, Genselerweg 24

* veranderen en vergroten woonhuis d.m.v. een erker, Gronaustraat 9
* veranderen en vergroten zalencomplex t.b.v. horeca, Haaksbergerstraat 166

* veranderen en vergroten woonhuis, Boekeloseweg 49
* veranderen en vergroten woonhuis, Oldenzaalsestraat 549
* veranderen gevel woonhuis, Prof Lorentzstraat 27
* oprichten tuinhuisje, Pastoor Eppinkstraat 56
* vergroten berging, Berfloweg 105

* veranderen woonhuis in een woonhuis/kantoor, Weideweg 9
Ter inzage

Nadat het College van B en W over deze meldingen en bouwaanvragen een besluit heeft genomen, worden deze gepubliceerd. Daarna kunt u desgewenst bezwaar indienen.

Instemming meldingen

In de week van 24 t/m 28 september is ingestemd met:
* oprichten tuinhuisje, Semmelweisstraat 36
* plaatsen dakkapel, Reggestraat 29

* plaatsen van een tuinhuisje, Marterstraat 59
Bouwvergunningen

In de week van 24 t/m 28 september is vergunning verleend voor:
* renoveren woonhuis, Beukweg 94

* oprichten schuur, Wolfkaterweg 63

* renoveren 4 gevels d.m.v. plaatsen isolatieglas, Beursstraat 1A
* plaatsen noodgebouw (tijdelijk), Geerdinksweg 141
* veranderen en vergroten woonhuis, Caro van Eyckstraat 69
* veranderen bedrijfspand in een horecapand, Pastoriestraat 22
* plaatsen airco-unit, Deldenerstraat 20

* veranderen en vergroten woonhuis, Frederikstraat 36
* vergroten school d.m.v. noodlokalen, Sportlaan Driene 8-10
* veranderen bedrijfspand, Goudstraat 31-49
* veranderen en vergroten woonhuis, Mr P J Troelstrastraat 55
* plaatsen dakkapel, Saturnusstraat 31

* oprichten dakkapel, Saturnusstraat 29

* veranderen en vergroten woonhuis, Boerhaavelaan 146
* veranderen en vergroten woonhuis (wijziging 1999/1437), Waalstraat 21

Monumentenvergunning

In de week van 24 t/m 28 september is vergunning verleend voor:
* renoveren een woonhuis, Beukweg 94

Ter inzage en bezwaar

De instemming meldingen, verleende bouw- en monumentenvergunningen en de daarbij behorende stukken liggen gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Bouwen, Telgenflat, Markt 203, 2e verdieping. Iedere belanghebbende, die door een van deze verleende vergunningen en/of instemming meldingen, rechtstreeks in zijn belang is getroffen, kan binnen een termijn van zes weken na de dag van verzending van het besluit een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het College van B en W, postbus 18, 7550 AA Hengelo.

Informatie

De besluiten zijn genomen in de week van 24 tot en met 28 september 2001. Informatie over de exacte data, kunt u krijgen bij de afdeling Bouwen, telefoon 2459 647.

Artikel 19 lid 3 WRO

Bouwaanvragen zijn ingediend voor:

* veranderen en vergroten woning, August Vördingstraat 6
* oprichten woning, Bornsestraat 101

* oprichten garage/berging, Weijinksweg 2
Deze bouwplannen zijn in strijd met de ter plaatse geldende bestemmingsplannen. Burgemeester en Wethouders zijn op grond van artikel 19 lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bevoegd om voor bouwwerken als bedoeld in artikel 20 van het Besluit op de ruimtelijke ordening, vrijstelling te verlenen van de bestemmingsplannen. Zij zijn in principe bereid de procedure te starten die ertoe kan leiden dat de vrijstellingen worden verleend, omdat de bouwplannen passen binnen het daarvoor gehanteerde beleid.

Ter inzage en zienswijzen

Het voornemen om de vrijstellingen te verlenen ligt van 16 oktober tot 13 november 2001 ter inzage bij de afdeling Bouwen, Telgenflat (2e etage), Markt 203. Eventuele zienswijzen tegen dit voornemen kunt u van 16 oktober tot 13 november 2001 schriftelijk indienen bij het College van B en W, Postbus 18, 7550 AA Hengelo.

Binnenplanse vrijstelling artikel 15 WRO

Er is een verzoek ingediend om vrijstelling te verlenen van de geldende bestemmingsplanbepalingen ten behoeve van veranderen en vergroten van een berging op het perceel Ankarastraat 4.

Burgemeester en wethouders zijn op grond van de planvoorschriften van het bestemmingsplan Roershoek, deelplan 4 bevoegd hiervoor vrijstelling te verlenen. Zij zijn in principe bereid aan dit verzoek mee te werken.

Ter inzage en bedenkingen

Het voornemen vrijstelling te verlenen ligt van 16 tot 30 oktober 2001 voor belanghebbenden ter inzage bij de afdeling Bouwen, tweede verdieping van de Telgenflat, Markt 203. Eventuele zienswijzen/bedenkingen tegen het voornemen tot het verlenen van vrijstelling kunt u van 16 tot 30 oktober 2001 schriftelijk indienen bij het College van B en W, Postbus 18, 7550 AA Hengelo.

Ontheffing Leefmilieuverordening Binnenstad (LMV)

Er is een aanvraag om bouwvergunning ingediend met het verzoek om ontheffing te verlenen van de bepalingen uit de LMV ten behoeve van het veranderen van een voorgevel bij een winkelpand op het perceel Markt 5.

Volgens de LMV is het verboden zonder ontheffing van Burgemeester en wethouders te bouwen.

Burgemeester en wethouders zijn op grond van de bepalingen uit de LMV bevoegd hiervoor ontheffing te verlenen en zijn in principe bereid aan dit verzoek mee te werken.

Ter inzage en bedenkingen

Het voornemen ontheffing te verlenen ligt van 16 tot 30 oktober 2001 voor belanghebbenden ter inzage bij de afdeling Bouwen, tweede verdieping van het Telgenflat, Markt 203. Eventuele zienswijzen tegen het voornemen tot het verlenen van ontheffing kunt u van 16 tot 30 oktober 2001 schriftelijk indienen bij het College van B en W, Postbus 18, 7550 AA Hengelo.

Wet Milieubeheer


Besluit tot gedeeltelijke intrekking vergunning

Op grond van artikel 8.26 Wet milieubeheer juncto par. 3.5.6. Algemene wet bestuursrecht, is besloten over te gaan tot gedeeltelijke intrekking van de revisievergunning die eerder op 31 juli 1997 onder nummer 7824 ingevolge artikel 8.4 van de Wet milieubeheer is verleend aan:

* Maatschap G.B.H. en B.H. Nijhof, voor een melkrundvee en vleesvarkensbedrijf, gelegen aan de Brinkhuisweg 24 te Hengelo.

De intrekking heeft betrekking op het vergunningrecht voor het houden in stallen van 148 vleesvarkens, met bijbehorende ammoniakemissie- en depositie, te stellen op 370,0 kg ammoniak per jaar respectievelijk 7,5 mol potentieel zuur per ha per jaar.

Het besluit tot intrekking staat in onmiddellijk verband met de wens de vrijvallende ammoniakproductieruimte te doen betrekken bij de beoordeling van de voorgenomen uitbreiding van de rundveehouderijtak binnen de inrichting, gelegen aan de Brinkhuisweg 24 te Hengelo. Voor deze uitbreiding van de rundveehouderijtak zal, op grond artikel 8.40 Wet milieubeheer, een melding worden ingediend in het kader van het Besluit melkrundveehouderijen milieubeheer, waarin de betreffende rechten zijn opgenomen.

Ter inzage en beroep

Het besluit ligt vanaf woensdag 17 oktober 2001 gedurende zes weken ter inzage bij de Afdeling Milieu, telefoon 2459655. Omdat er geen bedenkingen zijn ingebracht tegen het ontwerpbesluit kan gedurende deze periode in beginsel slechts door belanghebbenden, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen bedenkingen hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit, beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State te Den Haag. Belanghebbende is degene wiens belang rechtstreeks is betrokken bij het intrekkingbesluit.

Een beroepschrift moet voorzien zijn van dagtekening, motivering en ondertekening. Het kan desgewenst vergezeld gaan van een bij de Voorzitter van deze Afdeling in te dienen verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing). In beide gevallen is een griffierecht verschuldigd van f. 225,- (Euro 102,10) (voor rechtspersonen f. 450,- (Euro 204,20). Meer informatie hierover is tijdens kantooruren verkrijgbaar bij de afdeling Milieu.

Ontwerpbesluit tot gedeeltelijke intrekking vergunning

Op grond van artikel 8.26 Wet milieubeheer juncto par. 3.5.6. Algemene wet bestuursrecht bestaat het voornemen over te gaan tot gedeeltelijke intrekking van de revisievergunning die eerder 30 juni 1999 ingevolge de Wet milieubeheer is verleend aan:

* H.J.G en M.L. Ottink voor een melkrundveehouderij en fokvarkenshouderij, Wolfkaterweg 61

Het verzoek, dat betrekking heeft op het houden van 240 gespeende biggen, 6 opfokzeugen, 1 dekbeer, 76 guste en dragende zeugen en 24 kraamzeugen met bijbehorende emissie en depositie van ammoniak, is gedaan in verband met de wens de bij de intrekking vrijkomende ammoniakproductieruimte te betrekken bij de beoordeling van de aanvraag om vergunning ingevolge de Wet milieubeheer voor:
* H.H. Luyerink, Ruhenbergerweg 21, 7586 RE te Overdinkel, gemeente Losser

Ter inzage en beroep

Het ontwerpbesluit ligt vanaf woensdag 17 oktober 2001 gedurende veertien dagen ter inzage bij de Afdeling Milieu telefoon 2459655. Gedurende deze periode kunt u hiertegen schriftelijk bedenkingen inbrengen bij het College van B en W, Postbus 18, 7550 AA Hengelo. Brengt u bedenkingen in, dan kunt u verzoeken uw persoonlijke gegevens niet bekend te maken.

In beginsel kunnen slechts degenen die bedenkingen hebben ingebracht tegen het ontwerp van het te nemen intrekkingbesluit later beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Een zodanig beroep kan desgewenst vergezeld gaan van een bij de Voorzitter van deze Afdeling in te dienen verzoek om een voorlopige voorziening.

Vergunning

Burgemeester en wethouders hebben onder het stellen van voorschriften, welke ten doel hebben nadelige gevolgen voor het milieu te voorkomen dan wel zoveel mogelijk te beperken, een veranderingsvergunning ingevolge de Wet milieubeheer verleend aan:

* Cleaning Twente BV te Hengelo, in verband met een wijziging in de opslag van aceton, Onyxstraat 12.

Ter inzage, beroep en verzoek om voorlopige verziening

De vergunning en andere van belang zijnde stukken liggen van 17 oktober tot en met 28 november 2001 ter inzage bij de afdeling Milieu, telefoon 2459655.

Aangezien het besluit tot vergunningverlening naar zijn inhoud niet afwijkt van het ontwerp besluit daarvan en er tegen het ontwerp niet tijdig bedenkingen zijn ingebracht staat hiertegen geen beroep meer open op de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Deze mogelijkheid bestaat tot en met 28 november 2001 wel open voor degene die kan aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig bedenkingen in te brengen.

Om in beroep te kunnen gaan dient men een gedagtekend, gemotiveerd en ondertekend beroepschrift te zenden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Het beroep moet binnen bovengenoemde termijn van zes weken in tweevoud zijn ingediend. Degene die beroep instelt, dient binnen vier weken na een verzoek daartoe van de griffier een griffierecht van f. 225,- (Euro 102,10) (voor rechtspersonen f. 450,- (Euro 204,20) te voldoen door storting of bijschrijving op girorekeningnummer 507590 t.n.v. de Raad van State. Dit geldt eveneens voor degene die voor 29 november 2001, naast een beroepschrift, een verzoek om een voorlopige voorziening (bijvoorbeeld schorsing) indient bij de Voorzitter van de hiervoor bedoelde Afdeling. In dat geval is nogmaals het hiervoor genoemde griffierecht van f. 225,- (Euro 102,10) resp. f. 450,- (Euro 204,20) verschuldigd. Het verschuldigde bedrag dient in dat geval echter binnen twee weken na verzoek daartoe van de griffier te worden voldaan.

Voor meer informatie over het instellen van beroep en/of het doen van een verzoek om voorlopige voorziening kunt u terecht bij de afdeling Milieu.

Melding artikel 8.41

Bij de afdeling Milieu liggen ter inzage de meldingen als bedoeld in de hieronder vermelde, op artikel 8.41 Wet milieubeheer gebaseerde uitvoeringsbesluiten, die ontvangen zijn van:

* Jan Krul Caravans- Outdoor, in verband met het van toepassing worden van het Besluit inrichtingen voor motorvoertuigen milieubeheer op de showroom en stalling van caravans; het wassen, repareren en keuren van caravans; en de verkoop van kampeerartikelen, Oldenzaalsestraat 583

* Mc Donalds Restaurant, in verband met het van toepassing worden van het Besluit Horeca-, sport- en recreatie-inrichtingen milieubeheer op het fast food restaurant, Goudstraat 3
De inrichtingen dienen te voldoen aan de voorschriften die zijn opgenomen in de bijlage bij de daarbij genoemde besluiten.
Ter inzage

Tegen bovenstaande meldingen op grond van de Wet milieubeheer staat geen bezwaar en/of beroep open. De meldingen met bijbehorende stukken kunt u vanaf woensdag 17 oktober inzien bij de afdeling Milieu, telefoon 2459655.


Ontwerpbeschikking

Bij de afdeling Milieu ligt van 17 oktober tot en met 14 november 2001 ter inzage de ontwerpbeschikking inzake de aanvraag om vergunning op grond van de Wet milieubeheer van:

* R.G. Lights, voor het oprichten en in werking hebben van een inrichting voor kermis elektra, Herickhavestraat 7
Er wordt vooralsnog van uitgegaan dat de gevraagde vergunning kan worden verleend, nu het mogelijk lijkt hieraan in voldoende mate voorschriften en eventueel beperkingen te verbinden ter voorkoming cq. beperking van mogelijke nadelige gevolgen voor het milieu.

Bedenkingen en beroep

Gemotiveerde, schriftelijke bedenkingen tegen de ontwerpbeschikking kunt u tot en met 17 oktober 2001 indienen bij het College van B en W, Postbus 18, 7550 AA Hengelo. Brengt u bedenkingen in, dan kunt u verzoeken uw persoonlijke gegevens niet bekend te maken.

Tegen de later op de aanvraag te nemen beschikking kan, behoudens het geval dat men redelijkerwijs niet in staat is tijdig bedenkingen in te brengen, beroep worden ingesteld indien er tijdig bedenkingen zijn ingebracht tegen het ontwerp of wanneer er bedenkingen zijn tegen wijzigingen die in het besluit ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht. In geval van beroep kan tevens verzocht worden een voorlopige voorziening te treffen.

Bij de definitieve beschikking wordt u nader geïnformeerd hoe, wanneer en door wie beroep kan worden ingesteld en voorlopige voorziening kan worden gevraagd.

Hoorzitting

Gedurende de inzage termijn kunt u om een openbare hoorzitting vragen. Tijdens deze zitting is het mogelijk mondeling bedenkingen in te brengen en van gedachten te wisselen over het ontwerp van de beschikking.

Beschikking tot intrekking vergunning

Burgemeester en wethouders zijn, op grond van artikel 8.25 lid 1 sub d van de Wet milieubeheer juncto par. 3.5.6. van de Algemene wet bestuursrecht, overgegaan tot intrekking van de milieuvergunning, welke eerder op 25 november 1992 op grond van de Wet milieubeheer is verleend voor:

* het oprichten en in werking hebben van een technisch installatiebureau, onder de naam Holec Projects B.V., Wegtersweg 36

Ter inzage, beroep en voorlopige voorziening

Het intrekkingbesluit en andere van belang zijnde stukken liggen van 17 oktober tot en met 28 november 2001 ter inzage bij de afdeling Milieu.

Ingevolge het bepaalde in de artikelen 20.3 en 20.11 van de Wet milieubeheer jo. de artikelen 6.7 en 6.8 Awb treedt het besluit in werking op 28 november 2001, tenzij voor deze datum bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State schriftelijk beroep is ingesteld en tevens een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. In het laatste geval wordt een besluit pas van kracht nadat op het verzoek om voorlopige voorziening is besloten.

Voor meer informatie over het instellen van beroep en het doen van een verzoek om voorlopige voorziening kunt u terecht bij de afdeling Milieu.

Kapvergunningen


In de week van 2 tot en met 9 oktober 2001 zijn kapvergunningen verleend voor:

* 15 eiken in de Wilderinksstraat/Krabbenbosweg. Herplant: 19 amberbomen en 8 zomereiken.

* 8 essen in de Horstweg. Herplant: 8 platanen.

Ter inzage en bezwaar

De besluiten liggen gedurende 6 weken ter inzage bij de balie van de sector Wijkbeheer, stadskantoor kamer 407. Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan een belanghebbende binnen een termijn van 6 weken na de verzending van het besluit een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het College van B en W, Postbus 18, 7550 AA Hengelo.
Informatie

De besluiten zijn genomen in de week van 2 tot en met 9 oktober 2001. Informatie over de exacte data kunt u krijgen bij de sector Wijkbeheer, telefoon 245 9459.

Parkeerplaatsen voor gehandicapten


In de weken van 1 tot en met 5 oktober 2001 en 8 tot en met 12 oktober 2001 zijn besluiten opgemaakt voor toewijzing
gehandicaptenparkeerplaatsen aan de:

* Haverweg, op het parkeerterrein van Humanitas, tweede parkeerplaats, naast bestaande gehandicaptenparkeerplaatsen en ter hoogte van hoofdingang

* Roemer Visscherstraat, voor de woning nummer 8
* Spiegelstraat ter hoogte van het appartementencomplex
* Otto Klemperstraat, schuin voor de woning nummer 4
* Knokkestraat, ter hoogte van de achteringang van de woning Spastraat 2

* Piet Heinstraat, eerste brede linker parkeerplaats, naast de doorgang naar het Gerardus Majellapark

* Piet Heinstraat, eerste linker parkeerplaats, gelegen tegen appartementencomplex De Bezaan

De parkeerplaatsen mogen, zodra de desbetreffende verkeersborden zijn aangebracht, alleen worden gebruikt door de eigenaar van de auto, waarvan het kenteken ter plaatse zal worden vermeld.
Ter inzage en bezwaar

De besluiten liggen gedurende 6 weken ter inzage bij de balie van de sector Wijkbeheer, stadskantoor kamer 407. Op grond van de Algemene Wet Bestuursrecht kan een belanghebbende binnen een termijn van 6 weken na de verzending van het besluit een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het College van B en W, Postbus 18, 7550 AA Hengelo.

Werk aan de weg


Prins Bernhard Plantsoen

In verband met de aanleg van riolering is het Prins Bernhard Plantsoen, gelegen tussen de Beursstraat en de Wolter ten Catestraat, met ingang van maandag 29 oktober 2001 tot ongeveer eind december 2001afgesloten voor alle verkeer (inclusief fietsers).
Stad en Milieu


Zuidelijke Spoorzone en Berflo-Es

De zuidelijke Spoorzone bestaat uit het Brouwerijterrein, het Waterwingebied en het hiertussen gelegen gebied. De problemen in dit gebied hebben een negatieve uitstraling op zowel het gebied zelf als op de directe omgeving. In 1997 is de status van Stad & Milieuexperiment aan het project toegekend. Daardoor kan het gebied, onder voorwaarden, aangepast worden. Deze nieuwe invulling zal een positieve impuls geven aan de gehele Berflo Es. De gemeente wil voor 2003 de besluitvorming hierover afronden.

Concept ontwikkelingsvisie

Inmiddels is er een concept ontwikkelingsvisie opgesteld voor de Zuidelijke Spoorzone (juli 2001). Deze visie is nog geen uitgekristalliseerd plan. Het geeft een basisrichting aan hoe de Zuidelijke Spoorzone zich kan gaan veranderen en ontwikkelen. Daarbij is ook gekeken naar de uitstraling op de gehele Berflo-Es, dat als onderzoeksgebied wordt meegenomen. Het is de bedoeling dat de verdere uitwerking van de ontwikkelingsvisie in samenspraak met verschillende belanghebbenden gebeurd.

Inspraak en ter inzage

In verband hiermee heeft het College van B en W het plan vrijgegeven voor inspraak. De inspraakperiode is van 8 oktober tot en met 9 november 2001. Gedurende deze periode kunt u het plan inzien in de Gemeentewinkel en bij de afdelingen Bestuurlijk Juridische Zaken en Bouwen van de gemeente. Tevens ligt de concept ontwikkelingsvisie ter inzage bij de buurt- en speeltuinvereniging Twekkelerwegkwartier, Heraklesstraat 2, openingstijden: maandag tot en met vrijdag, van 8.30
- 17.00 uur.

Inloopmomenten

Gedurende de inspraakperiode zijn er een drietal inloopmogelijkheden, namelijk op woensdag 10 oktober, op donderdag 18 oktober en op maandag 5 november. Op deze dagen kunt u s middags van 14.00 tot 16.00 uur en s avonds van 19.00 tot 21.00 uur terecht in de Gemeentewinkel van het stadhuis. Tijdens de inloopmomenten zijn er projectmedewerkers aanwezig voor een nadere toelichting. Wij hopen u te mogen begroeten tijdens één of meerdere van de inspraakmogelijkheden.







Mededelingen vanaf januari 1999

Klik op de datum of week van de mededeling die u zoekt:


2001
januari 5 12 19 26
februari 2 9 16 23
maart 2 9 16 23 30
april 6 13 20 27
mei 8 15 22 29
juni 6 12 19 26
juli 3 10 17 24 31
augustus 7 14 21 28
september 4 11 18 25
oktober 2 9
november
december
2000
week 2 3 4 5
6 7 8 9
10 11 12 13
14 15 16 17
18 19 20 21
22 23 24 25
26 27 28 29
30 31 32 33
34 35 36 37
38 39 40 41
42 43 44 45
46 47 48 49
50 51 52
1999
week 1 2 3 4
5 6 7 8
9 10 11 12
14 15 16 20
21 22 23 24
25 26 27 28
29 30 31 32
33 34 35 36
37 38 39 40
41 42 43 44
45 46 47 48
49 50 51 52

actuele mededeling