Gemeente Ede

Belangenvereniging nodigt raadsleden uit voor discussieavond in Wekerom

De Vereniging Noord-oost Ede heeft de woordvoerders van de gemeenteraadsfracties in Ede uitgenodigd voor een discussieavond. De openbare bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 23 oktober a.s. vanaf 19.30 uur in dorpshuis De Kastanjehof aan het Dorpsplein 10a in Wekerom.

De vereniging wil met de raadsleden in debat over een aantal onderwerpen die met de voorzieningen, leefbaarheid en verkeersveiligheid in de dorpen in Noord-oost Ede te maken hebben. Dat heeft men ook vier jaar geleden gedaan.

Aan de politieke partijen is gevraagd de bezoekers van de bijeenkomst duidelijk te maken welke standpunten de fracties hebben over onder anderen verkeersveiligheid (minder hobbels, meer flitspalen?), de invoering van een 60-km maatregel buiten de bebouwde kom, versnelling van woningbouwplannen, geld voor jeugdbeleid, de grondverwerving voor een fietspad tussen Harskamp en Wekerom en de uitbreiding van het dorpshuis in Wekerom.

Van een medewerker van de provincie Gelderland wil de vereniging weten hoe het staat met de plannen voor een reconstructie van de Lage Valkseweg en een verbetering van het wegdek tussen Wekerom en Otterlo.
---

Ede, 16 oktober 2001