MARKETING & SALES 2001

State of the art software, e-business applicaties en services voor marketing, verkoop en customer relationship management

GRATIS TOEGANG
23 en 24 oktober 2001


Op 23 en 24 oktober 2001 organiseert het Centrum voor Kennis Communicatie het gratis toegankelijk seminar met expositie, waarin het actuele aanbod van software voor marketing, verkoop en Customer Relationship Management centraal staat.

Tijdens het seminar krijgt u van onafhankelijke deskundigen praktische tips omtrent het succesvol automatiseren van uw commerciële functies. Daarnaast kunt u kennis maken met de ICT-oplossingen van ruim 30 professionele leveranciers van marketing en sales en CRM software. Voor demonstraties of specifieke vragen kunt u terecht op de uitgebreide, overzichtelijke expositie.

Kortom, met een bezoek aan Marketing & Sales Systems 2001 bent u in één keer op de hoogte van het actuele aanbod van marketing en sales pakketten en de mogelijkheden ervan voor uw organisatie!

Een bezoek aan Marketing & Sales Systems 2001 is gratis. Maak daarom een bookmark van deze site. Hier komt alle informatie te staan over dit event.

Meer informatie:
CKC, Centrum voor Kennis Communicatie
Aukje Bovend'eerdt
Telefoon 040 - 212 94 99
Fax 040 - 212 94 07
E-mail info@ms-systems.nl


| inleiding |
| exposanten-informatieformulier | e-mail |

www.ms-systems.nl

webmasterMSsystems@cogem.nl