Ingezonden persbericht

Davilex Business komt met nieuwe versie Davilex Club

HOUTEN, 23-10-2001 -- Onder de naam Davilex Club heeft Davilex Business de nieuwste versie van haar leden- en financiële administratiepakket uitgebracht. Davilex Club is speciaal ontwikkeld voor verenigingen en stichtingen die hun administratie wensen te automatiseren. Ten opzichte van het voorgaande pakket, Davi-Club 2000, is de nieuwe versie op diverse punten uitgebreid en stabieler en gebruikersvriendelijker geworden.

De veranderingen

De verbeterde stabiliteit komt voornamelijk doordat de database van het pakket is veranderd. Hierdoor zijn bepaalde functies overbodig geworden en zijn er betere sorteer- en selectiemogelijkheden ter beschikking gekomen. Om het pakket gebruikersvriendelijker te maken is de terminologie aangepast. Dit heeft tot gevolg dat voor een aantal typische boekhoudtermen synoniemen zijn gezocht die intuïtief beter te begrijpen zijn. Inhoudelijk zijn de begrippen hetzelfde gebleven.

Administratie splitsen en samenvoegen

Een zeer belangrijke vernieuwing die het programma heeft ondergaan, is de mogelijkheid dat twee personen op twee verschillende pc's tegelijkertijd aan dezelfde administratie kunnen werken. Met behulp van een wizard kan de administratie eenvoudig gesplitst worden. Dit betekent dat de ledenadministrateur op de ene plek de ledenlijst kan bijwerken, terwijl de financiële afdeling of de penningmeester de betalingen op een andere locatie verwerkt. Vervolgens kunnen de twee subadministraties weer worden samengevoegd tot één geheel.

De organisatie Davilex Business

Davilex Business heeft al 15 jaar ervaring op het gebied van ontwikkelen van software waarbij kwaliteit, gemak en efficiëntie voorop staan. Als Business Unit van Davilex richt Davilex Business zich met haar administratie software specifiek op de kleine en middelgrote bedrijven, verenigingen en organisaties in Nederland. Belangrijke doelstellingen bij de ontwikkeling zijn het maken van gebruikersvriendelijke en makkelijk te doorgronden software met een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Hierdoor kan de gebruiker zich richten op de kernactiviteit van zijn organisatie, waarbij administratie niet een doel op zich is maar als middel ondersteunt in het nemen van beslissingen.



Ingezonden persbericht