Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 23-10-2001 Politieberichten district Sittard (HP 13.35 uur) Dinsdag 23 oktober 2001

Sittard, woninginbraken:
Maandagavond 22 oktober 2001 heeft in een woning aan de Schubertstraat te Geleen een inbraak plaatsgevonden. De inbreker verschafte zich de toegang na het forceren van een bovenlicht aan de achterzijde van de woning. De woning werd geheel doorzocht waarbij diverse sieraden en een walkman werden ontvreemd.

Beek, woninginbraken:
In een woning aan de Stationsstraat te Beek vond maandag 22 oktober tussen 16.00 uur en middernacht een inbraak plaats. Na op een platdak geklommen te zijn kon de inbreker een raam van de eerste etage openen. De eerste etage werd geheel doorzocht waarbij buiten de reservesleutel va de auto niets werd ontvreemd.
Eveneens in een woning aan de Stationsstraat in Beek werd maandagavond 22 oktober 2001 tussen 19.30 en 23.30 uur ingebroken. De inbreker klom via een vuilcontainer naar de eerste etage en opende daar een deur. De bovenetage werd doorzocht waarbij diverse juwelen werden ontvreemd.

Geleen, bedrijfsinbraak:
Een onbekend gebleven bromfietser heeft dinsdagmorgen 23 oktober 2001 omstreeks 06.00 uur een inbraak gepleegd in een winkel gevestigd aan de Groenseykerstraat te Geleen. De bromfietser vernielde een ruit van de toegangsdeur van de winkel waarna hij de winkel kon binnengaan. Uit de winkel werd vermoedelijk een stereo-installatie weggenomen. Een getuige zag de inbraak vliegenvlug gepleegd worden. De gewaarschuwde politie trof de bromfietser ook bij een onderzoek in de omgeving niet meer aan.