Politiebericht Venlo 23-10-2001
Mediabericht 23 oktober 17.50 uur (laatste berichten)

WEERT 20 bekeuringen bij verkeerscontroles

WEERT De politie heeft maandagmiddag bij verkeerscontroles op de Roermondseweg en de Ringbaan Zuid in Weert 20 automobilisten bekeurd. 16 automobilisten zijn bekeurd voor het overtreden van de maximumsnelheid. Verder zijn er drie automobilisten bekeurd voor het niet dragen van de autogordel en één voor het niet hebben van een geldig rijbewijs.

REGIO 506 bekeuringen bij snelheidscontroles De politie Limburg-Noord heeft maandag 506 bekeuringen uitgedeeld bij snelheidscontroles in St. Odilienberg, Tegelen, Roermond, Vlodrop en Heel.

TEGELEN Op het Zuiderbrug Tracé zijn maandagmiddag 433 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 950 gecontroleerde voertuigen bedroeg 110 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

ST. ODILIENBERG Op de Leropperweg zijn maandagmiddag 19 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 98 gecontroleerde voertuigen bedroeg 70 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan. Op de Paarloweg zijn dinsdagmorgen drie automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 15 gecontroleerde voertuigen bedroeg 70 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

HEEL Op de Napoleonsweg zijn maandagmiddag 18 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de gecontroleerde voertuigen is niet bekend. Ter plaatse is maximaal 80 km/uur is toegestaan.

VLODROP Op de Angsterweg zijn dinsdagmorgen vijf automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 100 gecontroleerde voertuigen bedroeg 65 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

ROERMOND - Op de Koninginnelaan zijn dinsdagmorgen 36 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 303 gecontroleerde voertuigen bedroeg 83 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

ROGGEL 17 bekeuringen bij verkeerscontrole

ROGGEL Op de Tramstraat zijn maandagavond in het kader van het project Mag het iets minder zijn 17 automobilisten bekeurd. 16 automobilisten zijn bekeurd voor het overtreden van de maximumsnelheid. Verder is er één automobilist bekeurd voor het niet dragen van de autogordel.

ROERMOND Scooter zonder oranje stickers

ROERMOND Op de Bernhardlaan is maandagavond een 37-jarige man uit Roermond staande gehouden. De man voerde geen oranje stickers op zijn scooter. De man moet zijn scooter binnenkort op het politiebureau tonen met de oranje stickers.