Dutchtone


* 22 oktober 2001;
Dutchtone introduceert nieuwe tariefstructuur voor Allin abonnementen


* 22 oktober 2001;
Dutchtone introduceert handige diensten voor Allin abonnement

Dutchtone introduceert nieuwe tariefstructuur voor Allin abonnementen Den Haag, 22 oktober 2001 - Met ingang van 15 oktober heeft Dutchtone de tariefstructuur van haar abonnementsvorm Allin gewijzigd. De tariefstructuur geldt voor nieuwe klanten. De wijziging vloeit voort uit onderzoek van Dutchtone naar mogelijkheden om beter te voldoen aan de behoeften van haar klanten.

Het belangrijkste voordeel van de nieuwe tariefstructuur is dat de klant het deel van zijn geldbundel dat niet verbruikt is, onbeperkt kan meenemen naar iedere volgende maand. Dat is voor Nederland uniek. Eind vorig jaar introduceerde Dutchtone als eerste en vooralsnog enige de belbundel: alle kosten - SMS, internationaal belverkeer, e-mail of WAP - komen uit één geldbundel. Zo worden klanten niet verrast door een maandfactuur met tal van bijkomende kosten. Dutchtone biedt geldbundels aan van 15, 20, 30 en 40 euro. Voor bellen naar vaste en mobiele telefoons geldt één tarief. Dutchtone maakt bij haar abonnementen geen onderscheid in piek- en daltijden.

Dutchtone introduceert handige diensten voor Allin abonnement Den Haag, 22 oktober 2001 - Vorige week introduceerde Dutchtone voor al haar klanten met een Allin abonnement een aantal handige nieuwe diensten. Deze diensten helpen de klant vooral om de kosten van mobiel bellen inzichtelijk te houden. Recent onderzoek toonde aan dat daaraan bij de klanten behoefte bestaat.

Klanten met een Allin abonnement kiezen voor een geldbundel. Daaruit worden alle kosten -SMS, internationaal belverkeer, e-mail of WAP - voldaan. Als de klant dat wil kan hij een waarschuwings-SMS ontvangen zodra de geldbundel bijna op is. Daarnaast kan hij een persoonlijke limiet instellen voor het bedrag dat maandelijks bovenop de geldbundel verbruikt wordt. Zodra deze limiet bereikt is stuurt Dutchtone een vergelijkbaar waarschuwingsbericht via SMS.

Tenslotte kunnen klanten nu met het nummer 118 niet alleen telefoonnummers opvragen, maar ook direct worden doorverbonden.

klanten inzichtelijker.

In deze structuur is de wereld verdeeld in de volgende tariefzones: kan de gebruiker op eenvoudige wijze emails lezen en versturen.
Integration

To manage the rapid implementation of the integration of Orange and the mobile interests of France Telecom, Paul Franklin and Alain Vallée have been appointed as Directors of the Integration Programme.

Den Haag, 21 november 2000 - Vandaag is een omvangrijke samenwerkingsovereenkomst gesloten tussen telecommunicatiebedrijf Dutchtone en het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Dutchtone gaat alle vaste en mobiele telefonieverkeer voor het ministerie verzorgen. Het contract, dat een looptijd heeft van drie tot zes jaar, is voor Dutchtone de tiende grote overeenkomst onder de vlag van OverheidsTelefonie 2000.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) is de tiende grote overheidsorganisatie in korte tijd die kiest voor Dutchtone. In de afgelopen maanden sloot Dutchtone contracten met de ministeries van Justitie, van Algemene Zaken, van Sociale Zaken en Werkgelegenheid; met het Ministerie van Financiën inclusief de Belastingdienst en met de Provincies Zeeland, Noord-Holland, Overijssel, Flevoland en Utrecht. Net als het ministerie van BZK kozen ook het Ministerie van Justitie en de provincies Zeeland en Noord-Holland voor Dutchtone als leverancier van zowel mobiele als vaste telefonie.

In het kader van het Europese aanbestedingsproject OverheidsTelefonie 2000 (OT2000) kiezen ruim tweehonderdvijftig Nederlandse overheidsinstanties een nieuwe aanbieder van telecommunicatiediensten. De overheidsorganisaties - variërend van ministeries, provincies en gemeenten tot waterschappen, onderwijsinstellingen en ziekenhuizen- kunnen per soort telecommunicatie kiezen uit twee aanbieders. Voor mobiele telefonie zijn dat Dutchtone en Libertel. Voor vaste telefonie Dutchtone en KPN en voor vaste telecommunicatie naar overige bestemmingen Versatel en Dutchtone. De provincies en de ministeries zijn de eerste overheidsinstanties die een keuze maken. Met het totale project is een bedrag van ruim 400 miljoen gulden gemoeid. Aanleiding voor deze aanbestedingsprocedure is de wens van de overheid om te kunnen profiteren van de liberalisering van de telecommunicatiemarkt door de nieuwste telecommunicatiediensten goedkoper in te kopen.
Het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties is, bij monde van Programmabureau ON21, verantwoordelijk voor de uitvoering en de coördinatie van de Europese aanbesteding.

Den Haag, 3 november 2000 - Vandaag ondertekent de Secretaris-Generaal van het Ministerie van Algemene Zaken, de heer Kuijken, op het Binnenhof in Den Haag een samenwerkingsovereenkomst tussen zijn ministerie en Dutchtone. Het ministerie heeft Dutchtone gekozen als leverancier van mobiele telefonie en van telefonie naar mobiele en internationale bestemmingen. Het contract met het Ministerie van Algemene Zaken, met een looptijd van 3 tot 6 jaar, is voor Dutchtone de achtste grote overeenkomst onder de noemer van het Europese aanbestedingsproject OverheidsTelefonie 2000 (OT2000).

Het Ministerie van Algemene Zaken is de achtste overheidsorganisatie in enkele maanden tijd die kiest voor Dutchtone. In oktober werden contracten gesloten met het Ministerie van Financiën - inclusief de Belastingdienst - en het Ministerie van Justitie. Eerder hadden de Provincies Zeeland, Noord-Holland, Overijssel, Flevoland en Utrecht al een keuze voor Dutchtone gemaakt.

In het kader van het Europese aanbestedingsproject kiezen ruim tweehonderdvijftig Nederlandse overheidsinstanties een nieuwe aanbieder van telecommunicatiediensten. De overheidsorganisaties - variërend van ministeries, provincies en gemeenten tot waterschappen, onderwijsinstellingen en ziekenhuizen - kunnen per soort telecommunicatie kiezen uit twee aanbieders. Voor mobiele telefonie zijn dat Dutchtone en Libertel. Voor de vaste telefonie zijn dit Dutchtone en KPN en voor vaste telecommunicatie naar overige bestemmingen gaat het om Versatel en Dutchtone. Met het totale project is een bedrag van ruim 400 miljoen gulden gemoeid.
Aanleiding voor de aanbestedingsprocedure is een wens van de overheid om te kunnen profiteren van de liberalisering van de telecommunicatiemarkt door de nieuwste telecommunicatiediensten goedkoper in te kopen.

Jean-Marie Patillot, CEO van Dutchtone, is trots op 'zijn' nieuwe partner. "Het Ministerie van Algemene Zaken is het ministerie van de Minister-President en heeft een bijzondere plaats binnen de Rijksoverheid, ook wat betreft de communicatie. Het stemt ons dan ook zeer tevreden dat dit ministerie voor Dutchtone heeft gekozen."