Ingezonden persbericht

MAXDATA introduceert dé 17-inch monitor voor internetgebruik en tekstverwerking

Belinea 10 30 75 combineert hoge resolutie met goede ergonomie

Amsterdam, 23 oktober 2001 - MAXDATA, toonaangevend leverancier van computerhardware, introduceert de Belinea 10 30 75, een 17-inch CRT-monitor. Deze monitor is een nieuw model in de Business Class-reeks en is het ideale beeldscherm voor zowel de thuis- als de kantoorgebruiker.

Door de resolutie van 1024 x 768 pixels bij een ergonomische verversingsfrequentie van 85 Hz is deze monitor zeer geschikt voor tekstverwerking en surfen op het internet. De geïntegreerde Shadow Mask Flat-technologie garandeert een natuurlijk beeld, dat bovendien vriendelijk is voor de ogen. Omdat niet iedere gebruiker dezelfde beeldinstelling prettig vindt, kunnen met het On Screen Display-menu (OSD) persoonlijke voorkeuren worden ingesteld. De monitor heeft een dot pitch van 0,24 millimeter en een scherpe weergave tot in de hoeken van het beeldscherm.

Uiteraard is de Belinea 10 30 75 ontwikkeld volgens de laatste ergonomische, ecologische en energiebesparende standaarden. Dit wordt onderstreept door talrijke certificeringen als TCO 99, TÜV Ergo, TÜV GS, Energy Star en Energy Label. De monitor is zeer energiebesparend. Zo is het verbruik slechts 75 Watt in werking en 3 Watt in stand-by-modus. De Belinea 10 30 75 is vanaf nu verkrijgbaar bij alle geautoriseerde dealers en maakt deel uit van het Belinea Premium-serviceprogramma. De monitor wordt geleverd met drie jaar omruilgarantie (inclusief beeldbuis). De prijs is 250 Euro (inclusief BTW).

MAXDATA
MAXDATA heeft zich, sedert haar oprichting in 1987, ontwikkeld tot een vooraanstaande leverancier van hardware. Het bedrijf richt zich op het bieden van complete hardwareoplossingen aan bedrijven. MAXDATA produceert Belinea-monitoren, MAXDATA-pc's, -notebooks en -servers, en verkoopt deze uitsluitend via resellers en distributeurs. MAXDATA behaalde in 1999 een omzet van ruim 1 miljard euro en is genoteerd aan de Neue Markt in Frankfurt. Het bedrijf heeft naast het hoofdkantoor in Duitsland vestigingen in België, Frankrijk, Groot-Brittannië, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. De producten van MAXDATA zijn beschikbaar in ruim 30 landen in Europa. Meer informatie is te vinden op www.maxdata.com.

Voor het downloaden van afbeeldingen:
ftp://ftp.maxdata.de/Marketing/Produktfotos__productphotos/Belinea_monitors/ Mit%20Hintergrund_with%20background/eps
ftp://ftp.maxdata.de/Marketing/Produktfotos__productphotos/Belinea_monitors/ Mit%20Hintergrund_with%20background/jpg/Belinea_103075.jpg

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal:
MAXDATA Benelux B.V.
Emile Schmeits
Tel.: 020 - 31 13 228
E-mail: emile.schmeits@maxdata.nl

Lammers van Toorenburg PR
Sylvia Simon
Tel.: 030 - 65 65 070
E-mail: sylvia@lvtpr.nl