Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Woensdagmiddag 24 oktober 2001
15:23 woensdag 24 oktober 2001

Roel Hallink, tel: 0528-295033


* Diefstal uit autos

NIEUW-AMSTERDAM Gisteravond is er ingebroken in een auto aan de Jagerslaan. Daders hadden het linker portierslot geforceerd. Gestolen werd een radio/cd speler, 2 geluidsboxen en een zwarte leren jas.

ASSEN Gisteravond is op een parkeerplaats aan de Lonerstraat ingebroken in een auto. De rechtervoor portierruit werd ingeslagen en de autoradio werd gestolen.

COEVORDEN Aan de Van der Duyn van Maasdamstraat is afgelopen nacht ingebroken in een auto.
Er was geen schade aan de auto te ontdekken, maar de radio/cd speler was wel gestolen.


* Inbraak in bouwcontainers

MEPPEL Bij een bouwterrein aan het Blankenstein is afgelopen nacht ingebroken in diverse bouwcontainers. De daders waren op het terrein gekomen door de omheining te vernielen. Van diverse bouwcontainers, eigendom van diverse bouwondernemingen, werden de sloten geforceerd. Uit de containers werden diverse stukken gereedschappen gestolen, waaronder veel elektrisch gereedschap.
Vandaag zal geïnventariseerd moeten worden, wat en hoeveel er precies weg is.


* Inbraak in woning

RODEN Bij afwezigheid van de bewoner werd gisteren aan de Westerstraat ingebroken. De inbrekers forceerden de terrasdeur om binnen te komen. Gestolen werd een t.v., een videorecorder, audioapparatuur, geluidsboxen, 75 cds, ruim 100 videobanden enkele gouden sieraden en een spaarpot met een nog onbekend geldbedrag.

HOOGEVEEN Gisteren is er ingebroken aan de Esdoornlaan. Om binnen te komen werd de voordeur geforceerd. In de woning werden alle kamers doorzocht.
Gestolen werd een videorecorder, een mobiele telefoon, een Playstation en ongeveer 25 cd-roms.
Hoe groot de schade is van het gestolene is nog niet bekend. De braakschade wordt geschat op duizend gulden.


---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe