Ingezonden persbericht

Verkiezing "Mooiste Studente Van Het Jaar" Online

GRONINGEN/AMSTERDAM, 24-10-2001 -- Studenten.net en FHM (For Him Magazine) organiseren de verkiezing voor de mooiste 'Studente van het Jaar'. De bezoekers van www.studenten.net en www.fhm.nl zijn jury en kunnen via deze sites hun stem uitbrengen. Studentes kunnen zich aanmelden en hun foto's insturen via beide sites. De mooiste 'Studente van het Jaar' wordt aan het einde van het collegejaar gekozen uit de gekozen 'Studentes van de Maand' november 2001 tot juni 2002.

PROFESSIONEEL GEFOTOGRAFEERD

Elke gekozen 'Studente van de Maand' verschijnt voor de lens van een professionele fotograaf. Deze foto's worden gepubliceerd op de verkiezingssite www.studenten.net/svhj en in het blad FHM. De 'Studente van het Jaar' wint onder andere een reis naar een tropisch oord.

FHM FHM, onderdeel van de Telegraaf Tijdschriften Groep, is één van de grootste mannenbladen ter wereld en sinds september 2000 in Nederland actief. FHM is voor mannen die geïnteresseerd zijn in sport, auto's, mode, vrouwen, film, boeken, vrouwen, hardware, sex, werk, enz.

STUDENTEN.NET

Studenten.net, onderdeel van The WOW! Company, vertegenwoordigt de grootste online studentencommunity van Nederland met op dit moment meer dan 80.000 leden. Het internetbedrijf helpt studenten met het zoeken naar stages en banen. Daarnaast wordt op www.studenten.net een aantal financiële diensten aangeboden, gratis internet en informatie over studie, carriere en vrije tijd.



Ingezonden persbericht