Ingezonden persbericht


Licentieprogramma een uitkomst voor grote FileMaker-klanten


- Belangrijke prijs- en beheervoordelen

- Server 5.5 ter kennismaking voor instappers

Utrecht, 24 oktober 2001 -- Het nieuwe licentieprogramma van FileMaker biedt uitkomst voor grote organisaties die gebruik maken van FileMaker Pro 5.5-producten. Het VLA-licentieprogramma (Volume License Agreement) biedt tot 25 procent prijsvoordeel en vereenvoudigt het licentiebeheer drastisch.

Dankzij het FileMaker VLA-licentieprogramma kunnen gebruikers van tien pakketten FileMaker Pro 5.5 of meer zich beperken tot één licentie-overeenkomst. Organisaties die FileMaker Server 5.5, Developer 5.5 of Unlimited 5.5 willen aanschaffen, komen ook in aanmerking voor een stukskorting. Voor deze producten is geen minimale aanschaf vereist, maar ze kunnen alleen in combinatie met de FileMaker Pro 5.5-licenties worden aangeschaft. VLA is een overeenkomst op transactiebasis en geeft recht op installatie van FileMaker op het aantal computers dat is vermeld op het licentiecertificaat, wat het licentiebeheer aanzienlijk vereenvoudigt.

FileMaker Server 5.5 ter kennismaking
Bij het afsluiten van een VLA-licentie (minimaal tien software-pakketten FileMaker Pro 5.5) ontvangen bedrijven van 1 oktober tot 15 december 2001 kosteloos een versie van Server 5.5 ter waarde van ¤ 1229,00 (f 2.708,36).

FileMaker Pro 5.5
De nieuwe versie FileMaker Pro 5.5 biedt multiplatform-ondersteuning (Mac OS X, Windows 2000 logo-gecertificeerd, Citrix MetaFrame 1.8 voor Windows 2000 servers en Windows 2000 Terminal Services), toegang tot veelsoortige databronnen, samenwerking met vele programma´s, eenvoudig gezamenlijk webgebruik en beveiliging op record-niveau.

FileMaker Server 5.5
FileMaker Server 5.5 is krachtige multi-platformsoftware voor het beschikbaar stellen van FileMaker Pro 5 en Pro 5.5-databases. Slechts een versie van Server 5.5 wordt per licentie van tien verschaft. De voorwaarden van deze actie zijn te vinden op
www.filemaker.com/downloads/pdf/vla_promo_flyer.pdf.

FileMaker
FileMaker is een toonaangevende leverancier in de snelgroeiende markt voor Web-publishing- en werkgroepdatabases. Met behulp van FileMaker kunnen afdelingen en werkgroepen databases bouwen waarmee ze hun projecten coördineren en beheersen. De veelvuldig bekroonde FileMaker-software combineert de kracht van een relationele database met snelle en pasklare mogelijkheden voor Web-publishing en een legendarisch gebruiksgemak. FileMaker is de databasesoftwaredivisie van Apple Computer. Meer informatie: www.filemaker.nl.

Meer informatie:
FileMaker Benelux
Ive Defaix
ive@smp.nl
t: (030) 241 33 23

Lubbers & De Jong B.V.
Marije Verdouw
marije@l-dj.nl
t: (020) 421 05 65