RadioWereld 5 jaar jong

De populaire mediasite Radiowereld.nl is vijf jaar jong geworden. Wat eind 1996 is begonnen als een hobby van hoofdredacteur Martin Slijper, is inmiddels uitgegroeid tot de marktleider van Nederland op het gebied van medianieuws. De site heeft de grootste database aan medialinks op het internet.

Ter gelegenheid van het vijf jarig jubileum van de site is er een geheel nieuwe vormgeving online gezet, en is de naam van de site gewijzigd van RadioWereld.nl naar Radio.nl. De site is vanaf nu te bereiken via www.radio.nl. Met de nieuwe vormgeving worden er nog meer dingen veranderd: nieuws zal vanaf nu doorlopend geplaatst worden, en er komen ook achtergrondinterviews met mensen uit de radiowereld op de site te staan.

Etherveiling
Ook op het gebied van de etherveiling heeft Radio.nl absoluut de meeste informatie. Met het actuele nieuws, een database met een nieuwsarchief, achtergronden en columns. Ook donderdag zal Radio.nl weer bovenop het nieuws zitten als de Tweede Kamer in overleg gaat met het Kabinet over de etherveiling. Afgezien van verslaggevers ter plaatse zullen ook andere medewerkers zich inzetten om het nieuws snel op de site te krijgen.

Martin Slijper.
Hoofdredacteur RadioWereld

Noot voor de redactie en