Gemeente Eindhoven

Wet Milieubeheer

Te verlenen/in te trekken vergunningen
Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn om een vergunning op grond van de Wet Milieubeheer te verlenen aan:
* E.J.A. v.d. Ven.
Het betreft een de gehele inrichting omvattende revisievergunning voor een fokzeugenhouderij c.q. rundvee-paardenhouderij, Aanschot 76;

* Ergonbedrijven.
Het betreft een vergunning voor het oprichten en in werking hebben van een groenopslag, Croy ongenummerd.

De vergunning in te trekken van:

* Constant Rebeque Kazerne.
Het betreft een vergunning voor een kazerne, Oirschotsedijk 14b.

De aanvragen, de ontwerpbeschikkingen en andere ter zake zijnde stukken liggen ter inzage bij de Milieudienst Regio Eindhoven, Keizer Karel V Singel 8 te Eindhoven van 14 november 2001 tot 28 november 2001 elke werkdag van 09.00 tot 17.00 uur en elke maandagavond na telefonische afspraak (259 46 03); bovendien na deze datum, tot het einde van de beroepstermijn, elke werkdag van 09.00 tot 17.00 uur. Tot laatst genoemde datum kunnen schriftelijk bedenkingen bij het college van burgemeester en wethouders worden ingebracht; zij moeten worden gezonden aan het hoofd van de vestiging Eindhoven van de Milieudienst Regio Eindhoven, Postbus 435, 5600 AK Eindhoven. Ook kunnen in die periode mondeling bedenkingen worden ingebracht; hiertoe zal een bijeenkomst worden vastgesteld na telefonische afspraak, tel. 259 46 03. Wie bedenkingen inbrengt, kan verzoeken dat zijn persoonlijke gegevens niet worden vermeld.

Verleende/ingetrokken vergunningen
Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij de volgende vergunningen op grond van de Wet Milieubeheer hebben verleend c.q. ingetrokken:

* een vergunning voor het oprichten en in werking hebben van een grondwaterzuiveringsinstallatie voor een periode van 2,5 jaar, Tinelstraat 16, H.M.V.T. Hannover Milieu- en Veiligheidstechniek;
* een vergunning voor het veranderen en in werking hebben van de Campus. Het betreft de zogenaamde centrale strip bestaande uit gemeenschappelijke voorzieningen zoals restaurants, winkels, cafés, auditorium, gastwerkplekken, etc., Professor Holstlaan 4, Philips Electronics Nederland B.V.;

* een vergunning voor het oprichten van een inrichting ten behoeve van diverse, niet exact te definiëren functies, Mathildelaan ongenummerd, Ontwikkelingsmaatschappij Eindhoven Allicht B.V.;
* een vergunning van Hakapak B.V. voor een bedrijf voor productie en opslag van verpakkingsmaterialen, Lodewijkstraat 6, is ingetrokken.

De beschikkingen en andere ter zake zijnde stukken liggen ter inzage bij:

* de Milieudienst Regio Eindhoven, Keizer Karel V Singel 8 te Eindhoven van 14 november 2001 tot 26 december 2001 elke werkdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en elke maandagavond na telefonische afspraak (259 46 03). Desgewenst kan een mondelinge toelichting op de stukken worden gegeven;

* het desbetreffende Stadsdeelkantoor.

Tot 26 december 2001 staat beroep open bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State voor eenieder die tegen de ontwerpbeschikkingen bedenkingen heeft ingebracht, de adviseurs die advies hebben uitgebracht, eenieder die bedenkingen heeft tegen de aangebrachte wijzigingen ten opzichte van de ontwerpbeschikkingen en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen bedenkingen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikkingen. Een beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij voor deze datum beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. Een beroepschrift moet worden gezonden aan de Raad van State, afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA s-Gravenhage; een verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzitter van die afdeling. Een beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist.

Verklaring Wet Milieubeheer
Burgemeester en wethouders van Eindhoven, gelet op artikel 8.19, lid 5 van de Wet Milieubeheer, maken bekend dat zij een verklaring ingevolge artikel 8.19, lid 2 onder c van de Wet Milieubeheer, hebben afgegeven aan:

* K.M.W.E. Slijptechniek B.V. te Eindhoven voor het bijplaatsen van een opslagvoorziening voor oliën met een capaciteit van 7.000 liter, gelegen Croy 24-26.

De verklaring en de daarbij behorende stukken kunnen worden ingezien bij de Milieudienst Regio Eindhoven, Keizer Karel V Singel 8 te Eindhoven, elke werkdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en elke maandagavond na telefonische afspraak (259 46 03). Ingevolge artikel 20.1 en 20.13 van de Wet Milieubeheer kan tegen deze verklaring beroep worden ingesteld bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Alvorens beroep kan worden ingesteld, moet ingevolge artikel 7.1 van de Algemene wet bestuursrecht bezwaar worden gemaakt tegen deze verklaring door uiterlijk 26 december 2001 bezwaar in te dienen tegen deze verklaring. Het bezwaarschrift moet zijn gericht aan ons college en kan worden toegezonden aan het hoofd van de vestiging Eindhoven van de Milieudienst Regio Eindhoven, Postbus 435, 5600 AK Eindhoven. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet ten minste het volgende bevatten:

* naam en adres indiener;

* dagtekening;

* een omschrijving van de verklaring waartegen het bezwaar is gericht;

* de grond van het bezwaar.

Wij wijzen erop dat het indienen van een bezwaarschrift geen schorsende werking heeft. De verklaring treedt na afloop van de bezwarentermijn in werking, tenzij gedurende deze termijn om een voorlopige voorziening wordt verzocht. Het verzoek om een voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA s-Gravenhage en dient vergezeld te gaan van een afschrift van het bezwaarschrift. De verklaring treedt niet in werking voordat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.