Ingezonden persbericht

Persbericht

Koffiebeker waar je niet je vingers aan brandt

Deventer, november 2001

Geen verbrande vingers meer!

RPC TEDECO-GIZEH heeft op de Anuga in Keulen het "HOT = COOL" concept geĂŻntroduceerd. Met "HOT = COOL" beschikt RPC Tedeco-Gizeh over de eerste enkelwandige, isolerende automatenbeker.

Na enkele jaren ontwikkeling is het bedrijf er in geslaagd een beker te ontwikkelen van geschuimd Polystyreen die, gevuld met een warme drank, toch vastgehouden kan worden zonder de vingers te branden.

Met de slogan "Drink hot, carry cool" gaat volgens Sales & Marketing Manager Dieter Leimbach "HOT = COOL" de vendingmarkt veroveren. "We zijn ervan overtuigd dat dit nieuwe concept een revolutie in automatenland zal inleiden. Mensen willen genieten van een kop hete koffie en niet bang zijn de vingers te branden."

Naast de isolerende automatenbeker, komt RPC Tedeco-Gizeh binnen hetzelfde concept met een 200cc cateringbeker. Met de isolerende cateringbeker richt RPC Tedeco-Gizeh zich op de "Out of Home" markt. Door naast de beker een deksel aan te bieden waar doorheen gedronken kan worden, kunnen treinreizigers, bezoekers van tankstations, kortom iedereen onderweg, op een veilige manier een warme drank meenemen.

De bekers, die, in zes kleuren, maximaal bedrukt kunnen worden, werden op de Anuga voor het eerst aan het grote publiek getoond. In de ontwikkelingsfase hebben enkele klanten reeds kennisgemaakt met de bekers en de reacties waren verbluffend. D. Leimbach: "Dat we een uniek product hebben ontwikkeld, daar waren we wel van overtuigd. Maar dat onze klanten er zo wild enthousiast over zouden zijn, dat hadden we niet durven dromen."

Voor meer informatie kunt contact opnemen met:
RPC TEDECO-GIZEH
Afdeling Verkoop
Telefoon 0570-682300,
e-mail: wirom.dev@wxs.nl
www.rpc-tedeco-gizeh.com