Rotterdam, 24 oktober 2001

Betreft: Bedrijfsbezoek Provimi Holding N.V. op woensdag 14 november 2001.

Geachte mevrouw, heer,

Provimi Holding N.V., leverancier op wereldniveau van alle soorten diervoeding, nodigt u uit voor een bedrijfsbezoek op woensdag 14 november 2001. We willen u graag kennis laten maken met ons bedrijf.

Om 09.00 uur vertrekt vanaf het Centraal Station (Y-zijde) in Amsterdam een bus naar Rotterdam. Na ontvangst op het hoofdkantoor van Provimi in Rotterdam beginnen we om 10.30 uur met een inleidende presentatie over Provimi Holding N.V., de kwartaalcijfers en Provimi B.V., gevolgd door een rondleiding door de fabriek van Provimi B.V., waar men premixen, concentraten en specialiteiten produceert.
Om 12.00 uur lunchen we samen met Franse journalisten tijdens een boottocht. De heer Wim Troost, CEO, zal hierbij aanwezig zijn. Na de boottocht gaan we per bus naar Velddriel, waar we na een presentatie over de research activiteiten van Provimi, een rondleiding krijgen door het proefbedrijf. Daarna is er gelegenheid om een drankje te drinken. De bus zal om ongeveer 17.00 uur vertrekken richting Amsterdam.

Wij hopen dat u of een collega bij het bedrijfsbezoek aanwezig bent. Als u nog vragen hebt kunt u contact opnemen met Donate Brunink van Citigate First Financial op telefoonnummer 020 575 4027. Wij stellen het op prijs als u voor maandag 5 november 2001 aan ons laat weten of u aanwezig zult zijn.

Als bijlage vindt u de complete uitnodiging met antwoordformulier en programma van de dag.

Met vriendelijke groet,
Provimi Holding N.V.

Miriam ter Braak
Group Public Relations Officer Provimi Holding N.V. Tel. 010- 4239637