Ingezonden persbericht

Internet Security Systems (ISS) benoemt Xavier Juredieu tot Director Strategic Sales en Marketing Europa, Midden-Oosten en Afrika

Brussel, Capelle aan den IJssel, 14 november 2001 - Internet Security Systems (Nasdaq: ISSX), wereldwijd aanbieder van beheeroplossingen voor internetbeveiliging, heeft Xavier Juredieu benoemd tot Director Strategic Sales en Marketing Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Juredieu is in deze functie verantwoordelijk voor de expansie van Internet Security Systems in deze snelgroeiende markt. Juredieu gaat leiding geven aan een groep met zes functies: business development, marketing en communicatie, pan-EMEA-channel management, service partnerships, account management en pre-sales.

"De wereldwijde visie en beveiligingsexpertise van Internet Security Systems hebben reeds gezorgd voor een solide basis in Europa, het Midden-Oosten en Afrika", zegt Juredieu."Ik kijk ernaar uit om op deze basis verder te bouwen aan onze EMEA-activiteiten. Zodoende wordt bijgedragen aan de missie van ISS om de standaard in beschermingsoplossingen voor bedrijven te zijn."

Juredieu heeft internationale expertise opgebouwd bij dienstverleners als Siemens en Cap Gemini Ernst en Young. Bij deze bedrijven bekleedde hij in Europa en de Verenigde Staten diverse sales- en managementfuncties. Juredieu is afgestudeerd aan de Harvard Business School.

Alex Bogaerts, President Europa, Midden-Oosten en Afrika van ISS: "Xavier zal met zijn team de strategische samenwerkingsverbanden in EMEA onderhouden en hoogwaardige oplossingen bieden aan doelgroepmarktsegmenten. De markt voor netwerkbeveiliging is de laatste maanden duidelijk sterk veranderd. Nieuwe mogelijkheden moeten worden benut. Daarnaast moet worden voldaan aan de huidige wensen van partners en klanten. Xavier is een belangrijke schakel in de ontwikkeling en uitvoering van onze bedrijfsstrategie voor EMEA."

Internet Security Systems
Internet Security Systems is een toonaangevende, wereldwijde leverancier van oplossingen voor beveiligingsbeheer voor het Internet. ISS levert beveiligingssoftware, beveiligingsdiensten op afstand, strategisch advies en opleidingen. ISS beschermt zo waardevolle informatie en zorgt voor veilige en ononderbroken e-business.
De oplossingen voor beveiligingsbeheer van ISS worden gebruikt door meer dan 8.000 klanten wereldwijd, waaronder de tien grootste telecommunicatiebedrijven in de Verenigde Staten.
Internet Security Systems - opgericht in 1994 - heeft haar hoofdkantoor in Atlanta, Georgia (VS), en vestigingen in Belgie, Nederland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Italie en Duitsland. Verder heeft het bedrijf vestigingen in Noord-Amerika, Azie, Australie, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten. Meer informatie is beschikbaar op de website van ISS: www.iss.net.