Gemeente Deventer

INTERNETCORNERS OFFICIEEL GEOPEND

Beste inwoners van Deventer

Vandaag mag ik de officiële opening verrichten van de internetcorners in Deventer. Op verschillende plaatsen in uw stad kunt u nu gebruik maken van de mogelijkheden die de internetcorners bieden. Wilt u even surfen op het net, of een e-mail versturen? Dat kan vanuit een internetcorner bij u in de buurt. De Deventer internetcorners zijn een onderdeel van het project Digitaal Trapveld. Dit project heb ik opgezet om de sociale samenhang te bevorderen en de deelname van burgers aan de informatiemaatschappij te stimuleren. Op deze manier kan iedereen op een eenvoudige manier in aanraking komen met ICT en internet en wordt bijvoorbeeld overheidsinformatie voor iedereen toegankelijk.

Binnen Deventer worden meer dan dertig internetcorners gerealiseerd waar u als burger gebruik van kunt maken. U kunt er bijvoorbeeld kennis maken met de mogelijkheden van internet, on-line solliciteren of via e-mail contact zoeken met iemand in het buitenland.

Het is mij een genoegen door het publiceren van dit artikel op de gemeentelijke website www.deventer.nl, vanuit de Molukse Stichting Masohi, de internetcorners in Deventer officieel te openen.

Vanaf deze plek mag ik ook de drie winnende deelnemende organisaties bekendmaken die voor een financiële tegemoetkoming voor de realisatie van een website in aanmerking komen. Deze zijn:


1. Sport- en recreatiecentrum De Scheg



2. Sportvereniging Turkse Kracht



3. Café Spikker

Van harte gefeliciteerd en ik wens u allen succes met de realisatie van uw website.

Roger van Boxtel

DE MINISTER VOOR GROTE STEDEN- EN INTEGRATIEBELEID,