Politiebericht Oss 14-11-2001
Politiebericht district Maasland

AUTO UITGEBRAND, Oss

In de nacht van dinsdag op woensdag werd brand gemeld aan de Lisztgaarde in Oss. Daar bleek door onbekende oorzaak een daar geparkeerde auto in brand te zijn geraakt. Door de brandweer werd de brand geblust. Ze konden niet voorkomen dat de auto verloren ging. Twee er naast geparkeerde auto`s werden eveneens beschadigd.

AUTO GESTOLEN, Oss

Woensdagmorgen is vanaf de Verlengde Tuinstraat in Oss een blauwe Volkswagen Polo gestolen. Het kenteken van de auto is 79-FG-FJ.

HENNEPKWEKERIJEN AANGETROFFEN, Heesch

Woensdagmorgen heeft de politie op enkele locaties aan de Nistelrodeseweg en de Bruisten-hof in Heesch onderzoek gedaan. Bij de politie was informatie binnenkomen dat er mogelijk een hennepkwekerij zou zijn op die locaties. Aan de Nistelrodeseweg werden drie in bedrijf zijnde kwekerijen aangetroffen. Ruim 500 planten, tientallen lampen, afzuig- en berege-ningsinstallaties en andere hulpmiddelen werden hier inbeslaggenomen. Ook werd hier nog ruim 350 gram gedroogde hennep aangetroffen. Aan de Bruistenhof werden drie in bedrijf zijnde kwekerijen aangetroffen en twee kwekerijen waar nog geen planten stonden. Op deze vijf plaatsen werden ruim 350 hennepplanten, tientallen lampen, afzuig- en beregeningsin-stallaties en andere hulpmiddelen inbeslaggenomen. Verder werd vastgesteld dat op een aantal plaatsen elektriciteit buiten de meter om werd betrokken. Tegen de vijf eigenaren van de kwekerijen is proces-verbaal opgemaakt.