Politiebericht Cuijk 14-11-2001
Politiebericht district Land van Cuijk

GEWOND BIJ AANRIJDING

Bij een verkeersongeval op de Burgemeester Verkuijlstraat in Boxmeer is dinsdag rond 17.50 uur een 76 jarige inwoonster van Boxmeer gewond geraakt. De vrouw, lopend met een rolator stak de weg over en werd aangereden door een passerende personenauto. De bestuur-der, een 78 jarige man uit Boxmeer, had de vrouw niet gezien. Het slachtoffer is met ernstig been en hoofdletsel naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht. De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van de aanrijding.

DIEFSTAL AUTO

In de nacht van dinsdag op woensdag is in Boxmeer een auto gestolen. De auto, een groene Hyundai, kenteken VJ-GT-99, stond geparkeerd aan de Burgemeester Verkuijlstraat. Bij een bedrijf aan de St. Anthonisweg in Boxmeer is in dezelfde nacht een aanhangwagen gestolen. Het hekwerk rond het bedrijf bleek vernield te zijn.

INBRAAK IN BEDRIJF

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een bedrijfspand aan de Vuurijzerste-de in Cuijk. Van het pand bleek een ruit vernield te zijn waarna een groot gedeelte doorzocht is. Voor zover bekend wordt er niets vermist.