Politiebericht Venlo 14-11-2001
Mediabericht en 14 november, 17.15 uur (Laatste berichten)

Horst Man ernstig gewond na val

HORST Een 67-jarige inwoner van Horst is vanmorgen ernstig gewond geraakt na een val van drie meter over een balustrade. Het slachtoffer liep ernstig hersenletsel op en werd per traumahelikopter overgebracht naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen. Het ongeval gebeurde omstreeks 09.50 uur in de hal van een pand aan de Gasthuisstraat. Door onbekende oorzaak is het slachtoffer ten val gekomen en over de balustrade drie meter lager in de hal van het gebouw terechtgekomen. Hierbij kwam de man met zijn hoofd op een stenen vloer terecht. Door het ambulancepersoneel werd de hulp van de traumahelikopter ingeroepen. De artsen hiervan namen de behandeling het slachtoffer over en vervoerden hem omstreeks 11.15 uur naar Nijmegen.

Panningen Mishandeling en belediging

PANNINGEN Een 10-jarige jongen en een 35-jarige vrouw, beiden uit Panningen, zijn vanmiddag mishandeld en uitgescholden. De vrouw heeft aangifte gedaan. Omdat een 10-jarige jongen op de Burg.Engelsstraat vanmiddag omstreeks 13.30 uur door twee jongens werd vastgehouden en geschopt en geslagen werd door een derde jongen van ongeveer 16 jaar, kwam de vrouw die het voorval zag gebeuren, tussenbeiden. Toen de vrouw de dader aansprak fietsten de twee andere jongens weg. Hierop richtte de geweldpleger zijn aandacht op de vrouw en schold haar uit, waarna hij haar met kracht omver duwde zodat ze viel. Het betreft een jongen met donker stekeltjeshaar en een smal postuur, die ongeveer
1.70 m. lang is. De politie doet onderzoek naar de identiteit van de verdachte, die mogelijk meer mishandelingen op zijn conto heeft.

Blerick Snelle automobilist bekeurd

BLERICK De politie heeft vanmiddag een 27-jarige Duitse vrouw uit Duisburg bekeurd omdat ze met een snelheid van tenminste 125 km/u over de Eindhovenseweg reed. Na overleg met justitie kreeg zij een boete opgelegd van 700 gulden, die direct betaald moest worden.