Stegeman: volledig vernieuwd, klaar voor de consument van nu
DEVENTER, 30-11-2001
Deventer, 30/11/2001.... Stegeman, het oermerk voor voorverpakte vleeswaren en droge worst in Nederland, heeft een ware metamorfose ondergaan. Dit komt tot uitdrukking in onder meer nieuw ontworpen hersluitbare verpakkingen en een veelheid aan nieuwe producten. Met deze vernieuwingen speelt Stegeman in op de veranderende vraag van de consument, die steeds meer voorverpakte vleeswaren-producten wenst en een ruime keuze verwacht. Wat behouden is gebleven is de ambachtelijke kwaliteit van Stegeman. Stegeman wil voor de consument de ambachtelijke, vernieuwende slager zijn, met de lekkerste producten voor elk moment van de dag. De consument zal voortaan dan ook worden aangesproken door 'Slager Stegeman'.

Consumentenwensen

Consumenten van vandaag verwachten een ruim aanbod van lekkere vleeswaren dat aansluit op hun wensen. Gemak, gezond en houdbaarheid zijn daarbij eveneens belangrijke wensen. Om het assortiment naadloos te laten aansluiten op de verwachtingen van de consument heeft Stegeman haar assortiment uitgebreid met maar liefst 19 nieuwe producten. Behalve de vertrouwde vleeswarenproducten kunnen consumenten nu ook onder meer ovengebakken beenham, ambachtelijke achterham, gerookte peperham, gebraden kipfilet en apostelbrood van Stegeman kopen. En de komende tijd zullen nog vele nieuwe introducties volgen.

Samen met de nieuwe producten introduceert Stegeman een splinternieuwe lijn verpak-kingen. De verpakkingen hebben een uitstraling die direct aansluit bij de ambachtelijke Stegeman-kwaliteit. De nieuwe verpakkingen zijn bovendien hersluitbaar en transparant. Hierdoor zijn de verpakkingen gebruiksvriendelijker en bieden ze maximaal zicht op de vleeswaren. Bovendien zijn de producten door het opvallende ontwerp beter zichtbaar in het schap.

Meester Stegeman

Stegeman is het A-merk van Meester Stegeman. Als onderdeel van Sara Lee Meats Europe is Meester Stegeman marktleider op het gebied van voorverpakte vleeswaren en droge worst in Nederland.



Ingezonden persbericht