Politiebericht Den Bosch 30-11-2001
Politiebericht district Den Bosch

WINKELDIEF BETRAPT, s-Hertogenbosch

Donderdagmiddag is een 32-jarige man uit Vught in een winkel aan Achter het Stadhuis in `s-Hertogenbosch aangehouden. De man werd betrapt toen hij voor ongeveer fl. 80,- sieraden wegnam. Uit onderzoek is gebleken dat hij ook bij twee andere winkels spullen had gesto-len.

VROUW AANGEREDEN OP ROTONDE, s-Hertogenbosch

Donderdagmiddag is een 30-jarige fietsster `s-Hertogenbosch licht gewond geraakt. De vrouw reed over de rotonde op de kruising van de Merwedelaan en de Rijnstraat in `s-Hertogenbosch, toen ze werd aangereden door een auto bestuurd door een 33-jarige man uit `s-Hertogenbosch. De vrouw kwam via de motorkap op de weg terecht. Ze is ter observatie overgebracht naar een ziekenhuis.

VERLICHTINGSCONTROLE, Vlijmen

Donderdagavond is op verschillende plaatsen in Vlijmen de fietsverlichting gecontroleerd. Bij 11 fietsers was de verlichting niet in orde. Ze werden hiervoor bekeurd.

AANHOUDINGEN BIJ FEEST, s-Hertogenbosch

In de nacht van donderdag op vrijdag zijn twee mannen 22 en 24 jaar uit `s-Hertogenbosch en Rilland aangehouden. De twee waren op een feest in een woning aan de Wethouder Schuurmanslaan in `s-Hertogenbosch. Op het feest mishandelden en bedreigden ze andere bezoekers en pleegden ze vernielingen. Het tweetal is voor verder onderzoek ingesloten.

TE VEEL GEDRONKEN EN RIJBEWIJS KWIJT, s-Hertogenbosch

Afgelopen nacht is een 44-jarige man uit `s-Hertogenbosch bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man had bijna vier keer de maximaal toegestane hoeveelheid alcohol gebruikt. Het rijbewijs van hem werd ingevorderd. De controle vond plaats op de Graafseweg in `s-Hertogenbosch.

INBRAAK BEDRIJF, s-Hertogenbosch

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een bedrijf aan de Sint Teunislaan in `s-Hertogenbosch. Een raam werd opengebroken. In het bedrijf werd nog een deur openge-broken. Een aantal telefoonkaarten werden gestolen.

HENNEPKWEKERIJ AANGETROFFEN, s-Hertogenbosch

Vrijdagmorgen is in een schuur achter een woning aan de Kronenburgstraat in `s-Hertogenbosch een hennepkwekerij aangetroffen. In de kwekerij werden ongeveer 120 hen-neplanten aangetroffen. De planten, een aantal assimilatielampen, een ventilator, de berege-ningsinstallatie en andere hulpmiddelen zijn inbeslaggenomen. Tegen de 25-jarige bewoner is proces-verbaal opgemaakt.

VREEMD BEZOEK, Drunen

Woensdag heeft een 73-jarig echtpaar uit Drunen melding gemaakt van vreemd bezoek. Dinsdagavond werd bij de woning van het echtpaar in Drunen aangebeld. Aan de deur ston-den twee vrouwen, zonder jas, terwijl het op dat moment flink regende. Het tweetal vroeg of ze mochten schuilen, omdat ze zonder jas van huis waren gegaan. Het echtpaar liet het tweetal binnen. Na enkele uren ging het duo weer weg. Daarbij vroegen ze aan de vrouw of die geen kleding had voor hen, omdat het buiten koud was. De vrouw heeft hierop een vest aan de vrouwen geleend, onder de voorwaarde dat ze die de andere dag zouden terugbrengen. Dat is tot op heden niet gebeurd.