Ingezonden persbericht

Headsetversterker schakelt tussen PC en telefoon

HOOFDDORP, 10-12-2001 -- Plantronics introduceert vandaag haar eerste headsetversterker die kan schakelen tussen de geluidskaart op de PC en de telefoon. Met de Plantronics A22 kan de gebruiker tijdens het luisteren naar muziek, gemakkelijk en snel een telefoontje aannemen met één druk op de knop.

De A22 is een uitbreiding van de succesvolle A20-serie versterkers die onder een telefoontoestel passen. De A22 heeft alle kenmerken van de A20, met daarbij de nieuwe functie om snel tussen het geluid van de PC en de telefoon te kunnen wisselen. De A22 is bovendien uitgerust met een autoconfiguratie-functie waarmee installeren eenvoudig is. De versterker kiest zelf de meest optimale instellingen die passen bij het type telefoon van de gebruiker. Andere eigenschappen van de A22 zijn:
-in-gesprek-lampje
-knoppen om de geluidssterkte voor spreken en luisteren te regelen
-opbergruimte voor snoeren en een headsetstandaard
-een telefoonhoorn-lifter (optioneel)
De telefoonhoorn-lifter, de Plantronics HL10, heeft een vernieuwde, compacte vormgeving en haalt de telefoonhoorn snel en geruisloos van de haak. In combinatie met het platte ontwerp van de A22, dat opbergruimte biedt voor snoeren, is dit een prima oplossing voor zakenmensen die veel telefoneren.

De A22 is nu leverbaar en heeft een adviesverkoopprijs van ¤ 171,05 (ex. BTW).

Over Plantronics

Plantronics introduceerde de eerste lichtgewicht communicatie-headsets in 1962 en wordt algemeen beschouwd als marktleider in dit segment. De onderneming levert headsets aan telefoonmaatschappijen en zakelijke afnemers in de gehele wereld. Plantronics' headsets worden veelvuldig gebruikt door Fortune 500 bedrijven en zijn toegepast in vele bioscoopfilms en bij belangwekkende gebeurtenissen. Zo kwamen Neil Armstrongs befaamde woorden "One small step for man..." in 1969 tot ons via een Plantronics headset.

Plantronics, Inc. heeft haar hoofdkantoor in Santa Cruz, V.S. en is opgericht in 1961. De onderneming heeft vestigingen in 19 landen met in totaal 2600 medewerkers. Plantronics' producten worden verkocht en onderhouden door een wereldomspannend netwerk van geautoriseerde Plantronics marketingpartners. Meer informatie over de onderneming en haar producten biedt www.plantronics.com.



Ingezonden persbericht