Gemeente Geldermalsen


* Openstelling gemeentehuis rond de feestdagen
* Aanpassing tijden buurtbus TBE rond feestdagen
* Glasbakken en kledingcontainers

* Extra aandacht voor brandveiligheid rond feestdagen
* Kernbezoek Geldermalsen

* Regiotaxi Rivierenland: vervoer voor iedereen!
* Activiteiten in de Nieuwjaarsnacht

* Oud en nieuw voor jong en oud

* Vuurwerk

* Bekendmaking vaststelling gemeentelijke belastingverordeningen 2002

* Vrijstelling bestemmingsplan "Kom Deil 1984"(Beemdstraat 39)
* Wet Milieubeheer

* Verkiezingen gemeenteraad

* Verkiezingen gemeenteraad

* Wet Milieubeheer - ontvangen melding

* Beheersregeling Gemeentelijke Basisadministratie Persoonsgegevens
* Vrijstelling bestemmingsplan: Buitengebied 1984.
* Prijzenmonitor invoering euro

* Kerstwens

* Verkoopvergunning vuurwerk

Openstelling gemeentehuis rond de feestdagen

Op de maandagen 24 en 31 december a.s. is het gemeentehuis gesloten. Donderdag 27 en vrijdag 28 december a.s. moet u rekening houden met een beperkte bezetting.

Zoals gebruikelijk begint de gemeentelijke organisatie het nieuwe jaar met een gezamenlijke personeelseenkomst. In verband daarmee is het gemeentehuis op woensdag 2 januari a.s. pas vanaf 11.00 uur voor het publiek geopend.

Aanpassing tijden buurtbus TBE rond feestdagen

Op de maandagen 24 en 31 december a.s. komen de laatste uren van de buurtbus Tricht-Buurmalsen-Est te vervallen. Die dagen rijdt deze buurtbus niet meer vanaf 15.45 uur.

Glasbakken en kledingcontainers

Net als voorgaande jaren zullen ook nu weer de kledingcontainers van de Vereniging Humana en de glasbakken tussen kerst en oudjaar in onze gemeente tijdelijk worden verwijderd. De herplaatsing zal zo spoedig mogelijk na de jaarwisseling plaatsvinden.

Extra aandacht voor brandveiligheid rond feestdagen

Tijdens de laatste Nieuwjaarsnacht werd ons land opgeschrikt door de brand in een café in Volendam. De combinatie van brandbare kerstversiering, het aantal aanwezige bezoekers en de beperkte vluchtmogelijkheden zorgde ervoor dat de snel om zich heen grijpende brand in korte tijd veel jeugdige slachtoffers maakte.

De gemeenten Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal wensen hun inwoners en bezoekers van publieksgerichte gebouwen graag brandveilige feestdagen. De gezamenlijke brandweer steekt daarom juist in deze tijd, nog meer dan anders, veel energie in brandveiligheidscontroles en de aanpak van structureel onveilige situaties. Alle horeca-inrichtingen, scholen en kerken zijn deze week schriftelijk gewezen op diverse voorschriften in het kader van brandveiligheid en het gebruik van allerlei versieringen. Juist in deze gebouwen doet zich rond de Kerst- en Nieuwjaarsviering de combinatie van veel bezoekers en extra sfeerversieringen voor.

Gedurende de feestdagen gaat de brandweer steekproefsgewijs controleren op veiligheidsvoorzieningen. Eigenaren en beheerders kunnen ook zelf de brandweer vragen om een extra controle. Maar ook u kunt vragen stellen of mogelijk onveilige situaties melden (tijdens kantoortijden 0345-586740)

Waar u bijvoorbeeld op kunt letten:

* Zijn de vluchtwegen vrij voor gebruik;

* zijn er geen deuren afgesloten of geblokkeerd, staan er geen obstakels.

* Kunt u zien wat de vluchtwegen zijn; zijn ze goed aangegeven en verlicht, zijn er verwijzigingsbordjes (nooduitgang).
* Zijn er rook/brandmelders en brandblusapparaten en zijn die makkelijk te vinden.

* Hoe druk is het; kun je je nog behoorlijk vrij bewegen of moet je 'met de massa meeschuifelen'.

* Gaan bezoekers goed om met brandveiligheid of 'spelen' zij met vuurwerk.

* Ziet u brandonveilige situaties, geef dit dan onmiddellijk door aan het personeel.

* Draag natuurzuivere kleding zoals wol, katoen of linnen want synthetische kleding is vaak licht ontvlambaar.

Helaas drukt een situatie zoals in Volendam ons allemaal weer een keer met de neus op de feiten. Veiligheid is iets waar we samen voor moeten zorgen zodat we elkaar niet alleen prettige feestdagen hoeven te wensen maar dat we ook zeker prettige feestdagen zullen hebben.

Kernbezoek Geldermalsen

De laatste bijeenkomst in de serie kernbezoeken vindt plaats op voor de fractievoorzitters en burgemeester wel heel erg bekend terrein: het gemeentehuis te Geldermalsen.

Het kernbezoek Geldermalsen vindt plaats op:

donderdag 10 januari 2002 om 20.00 uur

Onder leiding van de burgemeester zullen de fractievoorzitters van de in de gemeenteraad zitting hebbende partijen met de aanwezigen in discussie gaan over allerlei onderwerpen in het algemeen en uiteraard in het bijzonder die onderwerpen die de kern Geldermalsen raken.

Alle inwoners van Geldermalsen ontvangen deze week een persoonlijke uitnodiging.

Regiotaxi Rivierenland: vervoer voor iedereen!

In de gemeenten Buren, Culemborg, Druten, Geldermalsen, de nieuwe gemeente Kesteren, Lingewaal, Neerijnen, Tiel, West Maas en Waal en Zaltbommel gaat per 1 januari 2002 een nieuwe vorm van openbaar vervoer rijden: Regiotaxi Rivierenland. Regiotaxi Rivierenland brengt mensen van deur tot deur en rijdt elke dag tussen 06.00 uur 's ochtends en 01.00 uur 's nachts.

Iedereen, van jong tot oud, kan op elk gewenst moment gebruikmaken van Regiotaxi. Of het nu gaat om een rit naar het station of een bezoekje aan familie of vrienden: Regiotaxi Rivierenland brengt u comfortabel naar uw bestemming.

Waar rijdt Regiotaxi?

Het gebied van Regiotaxi is verdeeld in zones. Deze zijn gelijk aan de zones in het openbaar vervoer. Het gebied waarin Regiotaxi Rivierenland rijdt, bestaat uit het grondgebied van de deelnemende gemeenten en een gebied van 4 OV-zones daaromheen. Er kan over maximaal 5 zones gereisd worden tegen het tarief van Regiotaxi. Verder dan 5 zones kan ook. Dan betaalt u een hoger bedrag per zone, namelijk ¤ 3,60 per zone.

Het reserveren van een rit

Een rit reserveren met Regiotaxi kan tot minimaal een uur van tevoren via het reserveringsnummer 0900-2022385 (¤ 0,10 per minuut). De telefonist vraagt naar het adres waar u opgehaald wilt worden en waar u naar toe wil, hoe laat u opgehaald wilt worden of aan wilt komen en met hoeveel personen u reist.

De kosten

De kosten voor een reis met Regiotaxi zijn: het instaptarief van ¤ 0,91 plus ¤ 0,91 voor elke zone waar u doorheen reist. Voor personen die in het bezit zijn van een Wvg-mobiliteitspas is een speciaal tarief vastgesteld. Zij betalen een instaptarief van ¤ 0,36 plus een bedrag van ¤ 0,36 per zone waar men doorheen reist.

Reisvoorbeeld

Harry reist van Tiel naar Geldermalsen. De reis gaat door 4 zones. Hij betaalt voor de rit het instaptarief van ¤ 0,91 per zone plus ¤ 3,64 (4x ¤ 0,91) voor de gereden zones. De rit kost in totaal ¤ 4,55.

Communicatie

In het gehele Rivierenland wordt nog deze maand huis aan huiseen uitgebreide brochure met informatie over de Regiotaxi verspreid.

Activiteiten in de Nieuwjaarsnacht

Zoals gebruikelijk stimuleert het gemeentebestuur ook dit jaar weer via het verlenen van subsidie plaatselijke aktiviteiten in de Nieuwjaarsnacht. Om voor subsidie in aanmerking te komen moeten de organisatiecomité's aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo mag er geen sprake zijn van het heffen van entree om daardoor de bijeenkomst zo toegankelijk mogelijk te maken voor alle inwoners.

Aan een drietal comité's is subsidie verleend:

* Buurmalsen: feestavond in 'Ons Eigen Gebouw', zaal geopend 00.30 uur

* Rumpt: uitgebreid open huis in dorpshuis 'Albertine', zaal geopend 00.30 uur

* Tricht: feestavond in het 'Dorpshuis Tricht', van 00.00 tot 05.30 uur

Oud en nieuw voor jong en oud

Ook in de aankomende nieuwjaarsnacht worden er in onze gemeente weer op verschillende plaatsen activiteiten georganiseerd, zoals in:

Buurmalsen

* Feestavond voor jong en oud met muziek in "Ons Eigen Gebouw".
* Gratis hapje en drankje.

* Geen entree.

* Zaal geopend vanaf 00.30 uur.

Meteren

* Het dorpshuis is vanaf 01.00 uur geopend voor jong en oud.
* Disco-muziek.

* Gratis hapjes en drankjes.

* Entree.

Rhenoy

* Feest met muziek in "de Betuwepoort"

* vanaf 00.30 uur.

* Entree.

Rumpt

* Uitgebreid open huis vanaf 00.30 uur met muziek voor jong en oud
* in dorp huis "Albertine".

* Vrij entree.

* Drankjes tegen gereduceerd tarief.

Tricht

* Feest met muziek in het dorpshuis te Tricht vanaf 00.00 uur.
* Gratis borrel, snacks en oliebollen.

* Toegang is gratis.

Vuurwerk

Sommige personen kunnen niet wachten met het kopen en afsteken van vuurwerk tot de jaarwisseling echt is aangebroken. In de gemeente Geldermalsen mag pas vuurwerk worden verkocht op vrijdag 28 december, zaterdag 29 december en maandag 31 december 2001. Afsteken van vuurwerk mag pas op maandag 31 december 2001 vanaf 10.00 uur tot 1 januari i 2002, 02.00 uur.

Bekendmaking vaststelling gemeentelijke belastingverordeningen 2002

Burgemeester en wethouders delen mede, dat de raad van de gemeente Geldermalsen op 18 december 2001 alle onderstaande gemeentelijke belastingverordeningen opnieuw heeft vastgesteld.
* Verordening op de heffing en invordering van toeristenbelasting 2002

* Verordening op de heffing en invordering van het rioolrecht 2002
* Verordening op de heffing en invordering van hondenbelasting 2002
* Verordening op de heffing en invordering van onroerende-zaakbelastingen 2002

* Verordening op de heffing en invordering van parkeerbelastingen 2002

* Verordening op de heffing en invordering van leges 2002
* Verordening op de heffing en invordering van lijkbezorgingsrechten 2002

* Verordening op de heffing en invordering van brandweerrechten 2002
* Verordening op de heffing en invordering van woonwagenrechten 2002
* Verordening op de heffing en invordering van marktgelden 2002
Door de invoering van de euro op 1 januari 2002 zijn tarieven in guldens omgerekend naar nieuwe belastingtarieven in eurobedragen. De omrekening van alle tarieven heeft tot gevolg dat alle belastingverordeningen opnieuw zijn vastgesteld.

Daarnaast is een aantal tariefswijzigingen doorgevoerd te weten;

De Verordening op de heffing en invordering van onroerende-zaakbelastingen 2002

* De tarieven onroerende-zaakbelastingen 2002 ondergaan op basis van de vastgestelde begroting 2002 een tariefsverlaging van 2%.

De Verordening op de heffing en invordering van rioolrecht 2002
* De tarieven rioolrechten 2002 ondergaan een verhoging van ¦ 20,-- (¤9,08) per aansluiting. De verhoging is gebaseerd op de lijn zoals die in het rioolbeheerplan is vastgelegd. Rekeninghoudend met het feit dat de tarieven op basis van de verordening rioolrechten deelbaar moeten zijn door twaalf (aantal maanden) komt daardoor het basistarief rioolrechten op ¤ 156,-- per aansluiting.

De verordening op de heffing en invordering van hondenbelasting 2002
* De tarieven hondenbelasting ondergaan een verhoging van 3,5%. Het tarief voor de hondenbelasting wordt jaarlijks aangepast met de trend van de prijsontwikkeling (= het te verwachten inflatiepercentage van het CPB voor 2002).

De besluiten treden in werking op 1 januari 2002. De bekendmaking heeft plaatsgevonden door opneming in de gemeentelijke verordeningenmap op 19 december 2001.

De vastgestelde verordeningen liggen gratis ter inzage in de bibliotheken en bij de afdeling financiën in het gemeentehuis.

Vrijstelling bestemmingsplan "Kom Deil 1984"(Beemdstraat 39)
* Ter inzage : verzoek om vrijstelling op grond van artikel 19 lid 3 WRO met bijbehorende stukken.

* Inzagetermijn : vier weken, met ingang van de dag volgend op de datum van publicatie.

* Toelichting : het college van burgemeester en wethouders heeft het voornemen om op verzoek van de heer W. van Beurden vrijstelling te verlenen van het ter plaatse geldende bestemmingsplan "Kom Deil 1984", teneinde het vergroten van een woning aan de Beemdstraat 39 te Deil mogelijk te maken.

* Zienswijzen : door belanghebbenden, binnen de inzagetermijn, schriftelijk in te brengen bij het college van burgemeester en wethouders.

* Inlichtingen : vakbalie bouwen en wonen, tel. 0345-586686.
* Datum publicatie : 20 december 2001

Wet Milieubeheer

Vanaf vrijdag 21 december 2001 ligt ter inzage:

Ontwerpbeschikking:

W.M. Piek vraagt een vergunning voor het oprichten en in werking hebben van een inrichting voor fruitteelt en voor de opslag en stalling van fusten, gelegen aan Achterweg 25 te Rumpt. Het voornemen is om de vergunning te verlenen onder voorschriften ter bescherming van het milieu

.de heer A. Mulder vraagt een vergunning voor het veranderen van (de werking van) een vleeskalverhouderij, gelegen aan Ridderslag 20 te Beesd. De verandering betreft een uitbreiding en herinrichting van het bestaande bedrijf. Het voornemen is om de vergunning te verlenen onder voorschriften ter bescherming van het milieu.

* Bedenkingen : tot en met 21 januari 2002 schriftelijk kenbaar te maken bij het college van burgemeester en wethouders
* Toelichting : het is ook mogelijk om mondeling bedenkingen kenbaar te maken of over een ontwerpbeschikking van gedachten te wisselen indien dit voor bovengenoemde datum kenbaar is gemaakt (schriftelijk of via de vakbalie Bouwen en Wonen). Wie bedenkingen inbrengt, kan verzoeken zijn persoonlijke gegevens niet bekend te maken.

* Inzage stukken Alle toelichtende stukken liggen tijdens openstellingstijden in het gemeentehuis bij de vakbalie Bouwen & Wonen ter inzage.

* Inlichtingen: Vakbalie Bouwen en Wonen, tel 0345-586686.
* Geldermalsen, 20 december 2001.

Verkiezingen gemeenteraad

Politieke groepering niet ontvankelijk

Het centraal stembureau voor de verkiezing van de leden van de raad van de gemeente Geldermalsen maakt ingevolge G3, lid 5, van de Kieswet bekend dat het verzoek voor registratie aanduiding van de politieke groepering 'Levensvreugd - Burgerbelang' niet ontvankelijk is verklaard. De reden van het niet ontvankelijk verklaren is dat de benodigde stukken genoemd in artikel G3, lid 3 onder d, van de Kieswet niet zijn overgelegd.

De aandacht wordt er op gevestigd dat ingevolge de Kieswet iedere belanghebbende tegen de beschikking van het centraal stembureau voor de verkiezing van de leden van de raad van de gemeente Geldermalsen beroep kan instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Het beroepsschrift moet op grond van artikel G5, lid 2, onder b, van de Kieswet worden ingediend uiterlijk op de zesde dag na de dagtekening van de openbare kennisgeving van dit besluit.

Geldermalsen, 20 december 2001

* De voorzitter van het centraal stembureau,
* Mr S.W. van Schaijck

Verkiezingen gemeenteraad

Geregistreerde aanduidingen politieke groeperingen en namen van gemachtigden en hun plaatsvervangers

Het centraal stembureau voor de verkiezing van de leden van de raad van de gemeente Geldermalsen maakt ingevolge artikel G3, lid 5, van de Kieswet bekend dat ten behoeve van deze verkiezing de volgende aanduidingen van politieke groeperingen geregistreerd staan en dat als gemachtigden van deze groeperingen en hun plaatsvervangers de volgende personen zijn aangewezen:

Aanduiding politieke groepering: Dorpsbelangen

* Naam gemachtigde: W.A.A. van der Leest- Bassa
* Naam plaatsvervanger: A.H. Rijker- de Breij
Geldermalsen, 20 december 2001

* De voorzitter van het centraal stembureau,
* Mr S.W. van Schaijck

Wet Milieubeheer - ontvangen melding

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Geldermalsen heeft de volgende meldingen ontvangen:

Besluit opslag vuurwerk

* B.C. van Hees, Huigenstraat 11 te Acquoy Informatie: tijdens openstellingstijden bij de vakbalie Bouwen en Wonen, tel. 0345-586686
Geldermalsen, 20 december 2001.

1. M. 't Hart, Eikenlaan 4 te Meteren, vergroten woning (20 december 2001);

2. D. Kievit, Polsteeg (ong.) te Deil, oprichten bedrijfswoning met kantoor (20 december 2001);

3. D. Kievit, Polsteeg (ong.) te Deil, oprichten bedrijfsloods (20 december 2001);

4. De Rotonde BV, Panweg 1 te Enspijk, vergroten restaurant (20 december 2001);

5. C. Zwaan, Lingedijk 51 te Tricht, vergroten woning (20 december 2001);

6. G. Donker, Schoutenstraat 6 te Enspijk, vergroten carport (20 december 2001);

7. Fam. van Weverwijk, Lingedijk 91 te Acquoy, veranderen woning (20 december 2001);

8. A.C.J.M. Geevers, Dr. v/d Willigenstraat 2 te Tricht, veranderen woning (20 december 2001);

9. Fam. Rustige, Kampsedijk 9 te Enspijk, vergroten woning (20
* Datum publicatie: 20 december 2001.

1. R. Botterman, Uiterdijk 1A te Geldermalsen, veranderen dak bijgebouwen van singles naar riet (11 december 2001);
2. A.J.H. Fuykschot, Windvaan 30 te Geldermalsen, vergroten woning (11 december 2001);

3. L. van Wijk, Deilsegraaf 2 te Enspijk, oprichten dakkapel (13 december 2001);

4. G. Nieuwenhuizen, Burg. Jonkersstraat 10 te Beesd (13 december 2001);

5. J.A. Garcia, Glorie van Holland 27 te Geldermalsen, vergroten woning (13 december 2001);

6. K. van Steenbergen, Laageinde 50 te Geldermalsen, vergroten woning (14 december 2001);

7. G.A. van Vrouwerf, J. de Ridderstraat 5 te Buurmalsen, plaatsen dakkapel (13 december 2001);

8. T. Biesheuvel, Prins Constantijnstraat 17 te Beesd, oprichten dakkapel (14 december 2001);

9. H.J. van Lier & H. van Donk, Sterappel 6 te Geldermalsen, veranderen/vergroten woning (14 december 2001);
10. E.H. Kroeze, Middenstraat 49 te Rumpt, vergroten woning (12 december 2001);

11. Fam. W. v/d Burg, Blankertseweg (ong.) te Meteren, oprichten bedrijfswoning en bedrijfsloods (13 december 2001);
12. Woningbouwvereniging Volkshuisvesting Geldermalsen, Middenstraat 20/22 te Rumpt, veranderen woningen (17 december 2001);
13. M.W. Kroeze, Dr. A. Kuyperweg 73 te Beesd, vergroten woning (14 december 2001);

14. NS. Railinfrabeheer, ten noorden van Rijksweg A15 en ten westen van spoorlijn Utrecht-Den Bosch te Meteren, tijdelijk oprichten stortpomp en brug (17 december 2001);

15. Mts. J.J. den Hartog, Rijksstraatweg (ong.) te Buurmalsen, oprichten loods (12 december 2001);

16. Van Zandwijk, Provincialeweg West 3 te Gellicum, oprichten bedrijfspand (14 december 2001);

17. Fam. J. Vermeltfoort, W. de Zwijgerweg (ong.), oprichten woonhuis met fysio praktijk (13 december 2001);

* Datum publicatie: 20 december 2001.

1. A.A. de Bruin, Prins Willem Alexanderstraat 40 te Deil, slopen garage/berging (20 december 2001);

* Datum publicatie: 20 december 2001.
Beheersregeling Gemeentelijke Basisadministratie Persoonsgegevens
* Ter inzage: het College van Burgemeester en Wethouders heeft bij besluit van 11 december 2001 de beheersregeling gemeentelijke basisadministratie persoonsgegevens vastgesteld
* Inzagetermijn: vier weken, met ingang van de dag volgend op de datum van publicatie

* Toelichting: de beheersregeling beoogt de controle en beheersing van integriteit, exclusiviteit en beschikbaarheid te waarborgen van de persoonsgegevens die opgenomen en verwerkt zijn in de gemeentelijke basisadministratie persoonsgegevens (GBA)
* Inlichtingen: werkeenheid Burgerzaken, telefoon 0345-586608
* Datum publicatie: 20 december 2001

Vrijstelling bestemmingsplan: Buitengebied 1984.
* Bekendmaking : artikel 17 Wet op de Ruimtelijke Ordening
* Ter inzage : bouwaanvraag/schetsplan/vrijstellingsverzoek met bijbehorende stukken

* Inzagetermijn : twee weken, met ingang van de dag volgend op de datum van publicatie

* Toelichting : het college van B&W hebben het voornemen om op verzoek van: Dutchtone, vrijstelling te verlenen van: het bestemmingsplan "Buitengebied 1984", op verzoek van: Dutchtone voor het tijdelijk plaatsen van een mast voor mobiele telefonie nabij Tiendweg / Breezij in Rhenoy, totdat de bouw van een nieuwe mast aan de Parallelweg gereed is, maar maximaal voor een periode van 24 maanden.

* Bedenkingen : door eenieder, binnen de inzagetermijn, schriftelijk in te brengen bij het college van burgemeester en wethouders
* Inlichtingen : vakbalie Bouwen en Wonen, tel. 0345-586686
* Datum publicatie : 19 december 2001

Prijzenmonitor invoering euro

Om ongewenste prijsverhogingen tijdens de invoering van de euro tegen te gaan, is in een convenant tussen de Consumentenbond en de detailhandel (gesloten in september 1999) afgesproken dat alle toonbankinstellingen vanaf 1 juli 2001 artikelen dubben zullen prijzen: in gulden en euro.

Door dit dubbelprijzen kan het publiek omrekeningen zelf controleren. Op basis van een nulmeting die in het laatste kwartaal van 2000 is uitgevoerd, houdt de Consumentenbond bovendien een prijsmonitor bij gedurende 2001 en de eerste maanden van 2002. Prijsstijgingen die niet het gevolg zijn van normale marktontwikkelingen of tariefverhogingen, worden daardoor snel zichtbaar. De Consumentenbond rapporteert over de prijsmonitor aan het Nationaal Forum.

Het Nationaal Forum voor de invoering van de euro adviseert zo duidelijk mogelijk te communiceren over (beleidsmatige) prijs- of tariefverhogingen die rond 1 januari 2002 ingaan en die niets te maken hebben met de omschakeling van gulden naar euro.

Kijk op de site van de Consumentenbond (www.consumentenbond.nl) voor informatie over de prijsmonitor.

Kerstwens

Het gemeentebestuur en alle medewerk(st)ers wensen u prettige Kerstdagen en een voorspoedig 2002

Verkoopvergunning vuurwerk

Voor de verkoop van vuurwerk op vrijdag 28, zaterdag 29 en maandag 31 december 2001 is op grond van artikel 2.7.2 van de "Algemene plaatselijke verordening gemeente Geldermalsen 1999" door burgemeester en wethouders vergunning verleend aan:

* van Hees Hekwerken, Huigenstraat 11 te Acqouy;
* Clean Schip Service, Industrieweg 6 te Geldermalsen.
Indien u zich met deze beslissing(en) niet kunt verenigen, kunt u binnen 6 weken na de bekendmaking van deze beslissing(en) aan betrokkenen, een bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders, postbus 112, 4190 CC Geldermalsen. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet tenminste bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaarschrift is gericht en de gronden van het bezwaar.