DuPont Safety Resources benoemt twee nieuwe leden in het team

Mechelen - DuPont Safety Resources, de consultancydivisie van DuPont, benoemde Ghislain Desjardins tot business development director voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika, en Andrew Adamczyk tot client fulfilment director en senior safety consultant.

Ghislain Desjardins zal vanuit Genève verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van de activiteiten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Hij zal zich toespitsen op hechte partnerships tussen DuPont Safety Resources en de klanten door het aanbieden van hoogwaardige oplossingen op maat. Ghislain Desjardins maakte de voorbije maand september zijn intrede bij de onderneming en bracht ruim 21 jaar ervaring mee uit zijn functies bij United Transport, Exel en Dassault. "Het doet mij veel plezier om voor DuPont te werken omdat het een onderneming is die enorm veel belang hecht aan de veiligheid van haar eigen personeelsleden. Wij zijn dan ook ideaal geplaatst om die waarden ook bij andere ondernemingen ingang te doen vinden," aldus Ghislain Desjardins.

Andrew Adamczyk werkt sinds 27 jaar voor DuPont in Europa, USA en Azië, tot voor kort als operationeel directeur Europa. In zijn nieuwe rol kan hij terugvallen op zijn ervaring met veiligheidsoperaties en zijn uitgebreide kennis in het leiden van organisatorische verandering, de implementatie van nieuwe systemen en processen, en de training en begeleiding van mensen. Andrew Adamczyk verklaart zelf : "Ik kijk ernaar uit om de uitdagingen van deze dubbele opdracht aan te gaan. Ik zal al mijn kennis en ervaring moeten aanwenden in het voordeel van onze klanten."

DuPont Safety Resources (de consultancydivisie van DuPont) werd opgericht in 1970 en werkte reeds samen met meer dan 1.600 grote ondernemingen om de ongevallencijfers terug te dringen met gemiddeld 30% in één jaar en met 80% over een periode van vijf jaar na voltooiing van het consultingproces.

ots original text: DuPont Safety Resources
Beschikbaar op internet: http://www.newsaktuell.be

Persrelaties - ARIES - Martine Baetslé - Kasteeldreef 76 - 9120 Beveren
Tel. 03/760.16.26 - Fax 03/760.16.27 - martinebaetsle@ariespr.be

Foto's beschikbaar op:
http://www.newsaktuell.be/nl/story.htx?nr=200002370&action=bigpic&att =200000187
http://www.newsaktuell.be/nl/story.htx?nr=200002370&action=bigpic&att =200000189