BDO ACCOUNTANTS & ADVISEURS

BDO benoemt J. Akkerman tot directeur Marketing & Communicatie

Eindhoven, 3 januari 2002,

Bij BDO Accountants & Adviseurs is met ingang van 1 maart 2002 Jeen Akkerman benoemd tot directeur Marketing & Communicatie. Hij wordt verantwoordelijk voor het marketingbeleid van de accountants- en adviesorganisatie alsmede voor de in- en externe communicatie.

Akkerman (42) is op dit moment werkzaam als hoofd Communicatie bij zuivelconcern Campina, waar hij o.a. verantwoordelijk was voor de introductie van een nieuwe huisstijl in het kader van de naamswijziging van Campina Melkunie naar Campina. Eerder bekleedde hij functies in de journalistiek, o.a. als hoofdredacteur van het Agrarisch Dagblad.

Over BDO Accountants & Adviseurs
BDO Accountants & Adviseurs biedt in Nederland vanuit bijna 40 vestigingen met ruim 2000 vennoten en medewerk(st)ers een compleet pakket op het gebied van accountancy, belastingadvies en consultancy. BDO richt zich met name op het Nederlandse Middenbedrijf en is sterk in de advisering aan groeiende ondernemingen. Internationaal maakt BDO Accountants & Adviseurs deel uit van het mondiale netwerk BDO International. Het netwerk omvat circa 550 kantoren in bijna 100 landen met ruim 20.000 medewerkers.


---