Ingezonden persbericht


Persbericht

3 januari 2002

Nieuwe manager brengt ClarITeam naar internationale markten ~ nieuwe marketing- en business development director zorgt voor wereldwijde invalshoek ~

ClarITeam heeft Guillaume Bruyas aangesteld om haar wereldwijde marketingstrategie aan te sturen.

Door een netwerk van strategische partners op te zetten, zal Bruyas een nieuwe strategie voor distributie en zakelijke diensten implementeren bij ClarITeam, specialist op het gebied van informatieprestatiemanagement.

Guillaume Bruyas brengt 22 jaar ervaring met zich mee uit diverse marketingposities die hij zowel bij bedrijven intern als bij bureaus vervulde. In eerste instantie was hij als consultant werkzaam bij Arthur D.Little France voor klanten als Bull, Alcatel en IBM. Vervolgens ging Bruyas naar Digital Equipment waar hij binnen de financiële dienstenmarkt een marketingmanagementpositie bekleedde voor Frankrijk en Europa en daarna doorgroeide naar een salesmanagement functie binnen de dienstenindustrie.

Nadat Bruyas Digital Equipment verliet, werd hij managing director Europe bij Renaissance Software. In 1997 maakte hij de overstap naar de Sungard group, waar Renaissance destijds deel van uitmaakte, en werd daar benoemd tot group marketing director en later business unit director voor Lectra.

"In het huidige economische klimaat komen veel bedrijven voor grote uitdagingen te staan," zei Bruyas, marketing- en business development director bij ClarITeam. "Kosten worden teruggebracht en van het gehele management wordt een hogere return on investment geëist."

"De unieke oplossing van ClarITeam, waarmee CIO s IT investeringen kunnen relateren aan bedrijfsresultaten, is erg interessant voor Fortune 1000 bedrijven. Mede dankzij de recente expansie naar de VS kunnen we nu tegemoet komen aan de internationale eisen van onze klanten en daardoor flink groeien," voegde hij toe.

"Guillaume s uitgebreide zakelijke- en marketingkennis zal zeer van pas komen bij onze strategische uitbreiding in de wereldwijde markt," zei Nicolas Kourim, CEO van ClarITeam. "Dit is erg belangrijk voor de ontwikkeling van het bedrijf in zijn geheel." (294 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over ClarITeam
ClarITeam meet en evalueert hoe de IT binnen een bedrijf bijdraagt aan de bedrijfsresultaten. Deze continue informatievoorziening voor senior business- en IT medewerkers stelt een bedrijf in staat om:
- betere strategische beslissingen te nemen

- onnodige kosten en investeringen te reduceren
- de productiviteit en prestaties van kritische bedrijfsprocessen te vergroten
- IT diensten en -infrastructuur vanuit het bedrijfsperspectief te beheren
Deze service is gebaseerd op een unieke methode voor het verzamelen en weergeven van IT indicatoren die zowel voor IT als business afdelingen begrijpelijk en bruikbaar zijn.

ClarITeam werd in 1999 opgericht als eerste onafhankelijke Quality of Service provider die IT meet vanuit het bedrijfsperspectief. Sindsdien is het bedrijf gegroeid met diverse vestigingen in grote Europese markten en in Amerika. ClarITeam is opgericht met investeringsgeld van Franse investeerders als Innovacom (France Telecom) en Dassault Developpement, later gevolgd door Sofinnova US, Apax Partners, Viventures en IDG Ventures.

Voor verdere informatie over de diensten van ClarITeam, kunt u een bezoek brengen aan de website: http://www.clariteam.com.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview, kunt u contact opnemen met: Yvonne van Bokhoven of Jane Timmermans van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: 0031 (0) 43-356 69 56Fax: 0031 (0) 43-356 69 55 E-mail: yvonnev/janet@lewispr.comwww.lewispr.com

Jane Timmermans
LEWIS Communication BV

PRWEEK's Consultancy of the Year Finalist, 2001
PRWEEK's Hi-Tech Agency to Watch, 2000/2001

Marketing and Media Relations for Technology Companies Gaetano Martinolaan 95
6229 GS Maastricht
Nederland
Tel: +31 (0) 43-3566957
Fax: +31 (0) 43-3566955
Web: http://www.lewispr.com