03-01-2002

Groei Lectric Opleidingen 60%

Lectric Opleidingen verzorgt trainingen op het gebied van internet-intranet, leergangen en MS Office. Alle opleidingen van Lectric kenmerken zich door maatwerk zowel in de open varianten als de incompany-trainingen. In 2001 bleek de aanpak van Lectric zeer succesvol en resulteerde in een groei van liefst 60%.

Steeds meer bedrijven willen het onderhoud van de website in eigen beheer nemen. In het verlengde daarvan heeft Lectric Opleidingen de Leergang webmaster en de Leergang content manager ontwikkeld. De animo voor deze leergangen blijkt zeer groot te zijn. Inmiddels is de eerste groep webmasters door Lectric Opleidingen getraind.

Ook de training Website-ontwikkeling en beheer geniet een nog steeds toenemende belangstelling van cursisten. Tijdens deze training komen de basisprincipes voor ontwikkeling en beheer van een website aan de orde.

Zeer in de belangstelling staat de training Schrijven voor het web die gretig aftrek vindt bij medewerkers van veel organisaties. Ook de speciaal uitgestippelde trajecten voor call-centers waarbij agents de toepassingen op het gebied van internet en e-mail op gestructureerde wijze eigen wordt gemaakt zijn gewild.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Jasper Wolters of Jacqueline Toxopeus van Lectric Opleidingen: 0418-682400.

www.lectric.nl/opleidingen

Jasper Wolters
Projectleider Opleidingen
Lectric BV

Tel : 0418-682400
Mob : 06-22376896
Fax : 0418-680099

Schrijf nu in voor de Leergang Webmaster bij Lectric Opleidingen.