Ingezonden persbericht

Design IT lanceert de Emailing Tool, www.emailingtool.com

NIEUWEGEIN, 20020103 -- Design IT, gespecialiseerd in het ontwikkelen van dynamische websites en daaraan gekoppelde software, lanceert vandaag de Emailing Tool, een onafhankelijk platform voor het op grote schaal bedrijven van email-marketing.

De cijfers liegen niet, e-mail is een van de snelst groeiende marketing instrumenten van dit moment. De lage kosten en het gemak om in een handomdraai een grote groep relaties of prospects te bereiken is een van de belangrijkste redenen waarom steeds meer bedrijven en marketing organisaties e-mail inzetten als marketinginstrument.

Design IT merkte een grote vraag onder haar klanten en relaties naar een toegankelijk platform voor email-marketing en ontwikkelde daarom de Emailing Tool. Met de Emailing Tool kan op eenvoudige wijze op grote schaal email-marketing bedreven worden. De Emailing Tool is volledig web-based en er hoeft dus geen software geïnstalleerd te worden bij de gebruiker.

De Emailing Tool biedt onder andere de volgende features: individueel geadresseerde berichten, ondersteuning voor zowel HTML als tekst opmaak, groeperen van emailadressen en statistieken van verzonden berichten. Verder is de Emailing Tool volledig Nederlandstalig en is Design IT of de Emailing Tool nooit zichtbaar als afzender.

Wat de Emailing Tool onderscheidt van andere initiatieven is enerzijds de toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid en anderzijds de aantrekkelijke prijs. Emailadressen zijn op verschillende manieren in de Emailing Tool te importeren. Enerzijds via de import van een bestaand adressenbestand en anderzijds direct via de website van de gebruiker. Bezoekers die zich via de website van de gebruiker aanmelden voor een nieuwsbrief kunnen rechtstreeks worden toegevoegd in de Emailing Tool, zonder tussenkomst van de gebruiker.

Omdat de Emailing Tool met een abonnementsstructuur werkt waarin betaald wordt op basis van het aantal te versturen emailberichten vergt het geen grote investering door de gebruiker, er hoeft immers geen duur softwarepakket aangeschaft te worden. Hierdoor wordt email-marketing opeens heel toegankelijk en is de verwachting dat veel ondernemers email-marketing serieus zullen gaan inzetten.

Anti-Spam Beleid: Het gebruik van de Emailing Tool en bijbehorende mailservers voor SPAM doeleinden is binnen de standaard abonnementsvormen absoluut niet toegestaan! Indien men de Emailing Tool toch wil gebruiken voor SPAM doeleinden dan dient men gebruik te maken van eigen SMTP servers waarbij de versturing van de emailings volledig buiten de Emailing Tool om gaat.



Ingezonden persbericht