Gemeente Weerselo

ENQUETE SPORTVERENIGINGEN GEMEENTE DENEKAMP T.B.V. NOTA SPORTBELEID Ter voorbereiding op het te ontwikkelen sportbeleid voor de nieuwe gemeente Dinkelland ontvangen sportverenigingen binnenkort een brief van Marktplan Adviesgroep BV met daarbij gevoegd een enquete. Betrokken verenigingen worden verzocht hieraan hun medewerking te verlenen door deze enquete zo volledig mogelijk in te vullen. Mocht het adres van het secretariaat van uw sportvereniging recent zijn gewijzigd en u heeft hiervan nog geen schriftelijke mededeling gedaan, dan verzoeken wij u dit alsnog schriftelijk te doen aan: gemeente Denekamp, Taakveld Welzijn, t.a.v. de heer H. Morsink, Postbus 11, 7590 AA Denekamp.

Voor uw informatie gaat hierbij de tekst van de brief van Marktplan Adviesgroep BV

Bussum, 3 januari 2002

Geachte sportbestuurder

Sinds 1 januari 2001 zijn de gemeenten Denekamp, Ootmarsum en Weerselo samengevoegd. De drie gemeenten hebben ieder een eigen sportbeleid en een eigen subsidie- en tarieven stelsel. De herindeling maakt het noodzakelijk dat het sportbeleid en daardoor ook het subsidie- en tarievenstelsel wordt geharmoniseerd. De gemeente Denekamp heeft Marktplan Adviesgroep daarom opdracht gegeven een nieuw sportbeleid voor de gemeente Denekamp te ontwikkelen en als uitvloeisel daarvan een voorstel voor het harmoniseren van het tarieven- en subsidiestelsel uit te werken, zoadat op 1 januari 2003 sprake is van een nieuw gemeentelijk stelsel.

Samen met de verenigingen De gemeente Denekamp vindt sport belangrijk en dus moeten de sportverenigingen een belangrijke rol spelen in het proces dat uiteindelijk moet leiden tot een nieuwe nota. Wij zullen u daarom nauw bij het onderzoek betrekken. Zo willen wij met een enquete meer te weten komen over de verenigingen. Maar daar blijft het niet bij. Tweemaal zullen wij de sportverenigingen en andere organisaties uitnodigen om samen te discussieren over het sportbeleid. Een eerste bespreking zal gaan over de voorlopige resultaten van het onderzoek, in een tweede bijeenkomst willen wij u de conceptbeleidsnota voorleggen. Een uitnodiging voor de bijeenkomsten ontvangt u te zijner tijd. De nota zal voor de zomervakantie gereed moeten zijn.

Enquete
Bij deze brief treft u een vragenlijst aan. De vragen hebben betrekking op uw vereniging en alles wat daarmee samenhangt. Uw antwoorden zijn medebepalend en richtinggevend voor het opstellen van de sportbeleidsnota voor de gemeente Denekamp. Geeft u daarom alstublieft zo volledig mogelijk antwoord.

Wilt u de vragenlijst insturen voor 10 februari 2002. De vragenlijst kunt u retourneren met behulp van bijgevoegde antwoordenveloppe. (Marktplan Adviesgroep, Antwoordnummer 557, 1400 VB BUSSUM). Voor vragen kunt u Frans Rinsema of Rob de Vries van Marktplan Adviesgroep bellen, tel. 035 - 6926666.