Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van donderdagmiddag 03 januari 2002
15:47 donderdag 3 januari 2002

Bert Peters verzorgt de persvoorlichting tot donderdag 3 januari 2002 16.30 uur

Coevorden, diefstal aanhangwagen met gevaarlijke stoffen Werd op zaterdag 29 of zondag 30 december vanaf het terrein van een bedrijf aan de Trageldijk een aanhangwagen gestolen. Het betreft een witte gesloten aanhangwagen van een schoonmaakbedrijf en werd gebruikt bij het bestrijden van houtworm en boktor. Hij bevatte een grote tank met daarin ongeveer 160 liter gif, te weten anti insect OL. Dit is een gevaarlijke vloeistof voor vis en alle andere waterorganen. Verder was nog gereedschap in de aanhangwagen aanwezig zoals een boormachine, haspels, hogedrukpomp en een brandblusser. Het bedrijf heeft een schade van ruim 9000 Euro.

Ruinerwold, diefstal aanhangwagen
Vanmorgen troffen agenten in een sloot langs de Havelterweg een aanhangwagen aan met daarop twee motoren. De gewaarschuwde 41-jarige eigenaar uit Ruinerwold had zijn spullen nog niet gemist. De aanhangwagen en motoren stonden in een schuur aan de Havelterweg en werden daaruit weggenomen.

Gieten, diefstal uit woning
Werd vannacht ingebroken in een woning aan de Asserstraat. Er werd een raam opengebroken waarna men binnen kon komen. De stereo- en video-installatie werden weggenomen evenals een computer. De 23-jarige eigenaar deed aangifte, het schadebedrag is nog niet bekend.
---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe