Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van maandagmorgen 7 januari 2002
10:02 maandag 7 januari 2002

Bert Visser
0592 - 331144
0651 - 611629

KLAZIENAVEEN

Een 21 jarige automobilist uit Erica kreeg zondagavond een rijverbod van 5 uur en een dagvaarding voor snelrecht. De man werd op de Langestraat in Klazienaveen betrapt met ongeveer 1.17 promille alcohol.
De, in het politierapport als stevig omschreven, rijstijl van de man was er de oorzaak van dat hij door de politie aan de kant werd gezet.

EMMEN

Een 30 jarige automobilist uit Emmen liep zondagnacht een nat pak op toen hij op de kruising Cornelis Houtmanstraat / Oosterwijk in zijn woonplaats met zijn auto het kanaal in dook. De man wist zelf op de kant te komen. Als oorzaak gaf de onfortuinlijke bestuurder aan, dat hij in gedachten was geweest. Een team van de brandweer heeft de auto weer op het droge gebracht.

ASSEN

Onbekenden hebben vermoedelijk zaterdagnacht van de cabine van een geparkeerde vrachtauto aan de Europaweg Zuid in Assen een puinhoop gemaakt. De 39 jarige chauffeur van de auto ontdekte de vernieling zondagmiddag. Beide zijruiten van de cabine waren stukgeslagen. In de cabine was alles overhoop gehaald. De trucker mist een radio cd speler.

HOOGEVEEN

Een 40 jarige inwoner van Hoogeveen is zondagmiddag na een onderzoek door de GGZ vanwege een zelfmoordpoging, onmiddellijk opgenomen De politie van Hoogeveen heeft nog net op tijd kunnen voorkomen dat de man op de Middenveldweg van het viaduct over de A28 zou springen. Hij is door de politie van de railing van het viaduct afgetrokken. De man verklaarde hij levensmoe was en het allemaal niet meer zo zag zitten.
---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe