J.D. Edwards kiest Whizpr als PR-bureau

Baarn, 7 januari 2002 J.D. Edwards, leverancier van flexibele, geïntegreerde softwareoplossingen voor de optimalisatie van interne en externe bedrijfsprocessen, kiest ICT PR-bureau Whizpr voor de behartiging van haar pr-activiteiten.

J.D. Edwards biedt een compleet portfolio aan ondernemings- en business-to-business software en services. Deze applicaties en diensten maken het mogelijk dat organisaties nauw samen werken met toeleveranciers, klanten en andere zakenpartners. Dit bedrijfsmodel is bekend onder de naam Collaborative Commerce (C-Commerce).

De collaborative supply chain-applicaties van J.D. Edwards ondersteunen klanten in het real time delen van bedrijfskritische informatie over het ontwerp, de productie en de distributie van producten en diensten. Binnen de eigen onderneming en door de gehele supply chain heen. Het aanbod van J.D. Edwards C-Commerce bestaat uit een zeer complete bundel applicaties voor enterprise resource planning (ERP), supply chain-planning en -executie, customer relationship management (CRM) en kennismanagement. Bovendien biedt het interoperability technologie om computerplatforms en -applicaties binnen en tussen ondernemingen beter met elkaar te verbinden. Daarnaast omvat het ook een aantal instrumenten voor Business Process Integration.

Door een aantal partnerships met andere leidende technologiebedrijven biedt J.D. Edwards ook oplossingen voor onder andere e-procurement, marketplace management en professional services automation.

Whizpr
Whizpr is een PR-adviesbureau gespecialiseerd in communicatie op het gebied van ICT, internet en New Economy. Whizpr werkt voor klanten als Ariba, Augeo Software, Emexus, Ericsson, iBanx, J.D. Edwards, Magnus, MChannels, Njama, Reed Exhibitions, Remedy Corporation, Sun Microsystems, Stor2B,Telindus, Tower Technology, Tplc en Tridion.