Ingezonden persbericht

PERSBERICHT
Vernieuwde 'Lekker restaurantzoeker' gratis online Zoeken in database van 2.700 restaurants, op Lekker.nl én op uw eigen site!

Amsterdam, 7 januari - Service Pers heeft bij het verschijnen van de restaurantgids Lekker 2002 tevens de nieuwe Lekker.nl gelanceerd. Op verzoek van de sitebezoeker is de huidige site volledig gefocust op de uitgebreide zoekfunctie naar restaurants waarbij online geput wordt uit een database van maar liefst 2.700 restaurants. Uniek is de mogelijkheid om de prestigieuze Lekker restaurantzoeker gratis op uw eigen site of intranet te zetten. E-business bureau Explainer DC (www.explainerdc.com) is verantwoordelijk voor concept, design en ontwikkeling van www.lekker.nl.

Uit eten gaan is 'hot', de restaurantsector heeft de afgelopen jaren een opmerkelijke groei doorgemaakt. Voor de consument is het van belang bewust te zijn van de verschillen tussen al die restaurants als het gaat om prijs en kwaliteit. Lekker biedt een groeiende groep consumenten al jaren een kritische en onafhankelijke restaurantgids. Vanaf 15 november 2001 ligt Lekker 2002 in de winkels en is de nieuwe www.lekker.nl online met actuele informatie over restaurants, achtergronden én de mogelijkheid bezoekersmeningen te geven. "We nemen het internet als medium heel serieus en zijn ons bewust van de mogelijkheden die het internet biedt om 'Lekker' echt interactief te maken." zegt Elly Simonis, directeur van Service Pers.

Lekker gratis op uw eigen site
Iedereen kan nu gratis en eenvoudig de restaurantzoeker van Lekker.nl op de eigen site of intranet plaatsen. Een unieke mogelijkheid om bezoekers van uw privé of bedrijfssite te laten zoeken in de toonaangevende database van 2.700 restaurants. Zabeth van Veen van Explainer DC over de restaurantzoeker: "Hiermee laat Lekker zien de rol van internet volledig te begrijpen. De gebruiker krijgt zo nog makkelijker toegang tot de restaurantdatabase, een sitebeheerder voegt een stuk waardevolle content toe."

Meer informatie over de restaurantzoeker en de eenvoudige manier om hem toe te voegen op uw eigen site/intranet vindt u op: www.lekker.nl/restaurantzoeker.

Over 'Lekker' en Service Pers B.V.
Lekker is de beste restaurantgids van Nederland. Lekker recenseert, onder leiding van hoofdredacteur Guido Nijssen, de beste 500 restaurants van ons land. Objectief en kritisch. Echte liefhebbers raadplegen éérst Lekker voor ze een tafel reserveren. De restaurantgids Lekker en de internetsite Lekker.nl worden uitgegeven door Uitgeverij Service Pers B.V. Deze uitgeverij maakt deel uit van de Special Interestdivisie binnen Keesing International Publishers B.V.

Over Explainer DC
Explainer DC is een internetbureau en wordt door klanten ingezet voor (e)business consultancy, applicatieontwikkeling gebaseerd op internettechnologie, beheer en hosting van deze applicaties, content management, e-commerce trajecten en online marketing. Explainer DC is in de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot één van de toonaangevende en meest ervaren spelers in Nederland als het gaat om advies en realisatie op het gebied van e-business. Explainer DC is trots op klanten als Nederlands Bibliotheek en Lectuur Centrum (NBLC), Ministerie van Landbouw en Visserij (UO Laser), Nationaal Restauratie Fonds, Bank of Scotland, Stichting SOA Bestrijding, Dixons en KPMG.

Voor meer informatie (