Politiebericht Den Bosch 7-01-2002
Politiebericht district Den Bosch

ALCOHOL IN HET VERKEER (HT)

Afgelopen nacht zagen agenten een 27-jarige in s-Hertogenbosch wonende brom-fietser over de Vughterstraat rijden. De man probeerde uit alle macht geparkeerd zowel rijdende als staande autos en lantaarnpalen te ontwijken. Bij controle bleek hij zwaar onder invloed van alcohol-houdende drank te verkeren. Enkele blaastesten konden door hem niet tot een goed einde worden gebracht, Er is vervolgens een bloedproef genomen.


- Tegen een 34-jarige Bossche automobilist is afgelopen nacht proces-verbaal opge-maakt omdat hij met een ademalcoholgehalte van 440/ug/l over de Sint Janssingel in zijn woonplaats reed. Hij kreeg bovendien een rijverbod voor de duur van 4 uren.

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL (HT)

Op de Gageldonk botste een 16-jarige bromfietser uit Engelen frontaal tegen een paaltje. Hij kwam daardoor, evenals zijn achterop de bromfiets zittende 16-jarige Bosche vriendin ten val. Het meisje liep zodanige verwondingen op dat zij moest worden overgebracht naar het ziekenhuis.

MET GLAS IN GEZICHT GESLAGEN (HT)

Zondagavond kregen twee Bosschenaren in een horecabedrijf aan de Parade on-derling ruzie. Een van hen, een 42-jarige man, werd daarbij met een glas in het ge-zicht geslagen en moest zich onder doktershandeling stellen. Hij deed later op de avond aangifte op het politiebureau.

GEBROKEN SCHOUDERBLAD (Vlijmen)

Een 52-jarge inwoner van Vlijmen botste zondagavond op de Groen van Prinsterer-laan met zijn bromfiets tegen een geparkeerd staande auto,. Hij kwam ten val waar-bij hij zijn schouderblad brak. De man is overgebracht naar het ziekenhuis.

VROUW BEROOFD VAN TAS (HT)

Afgelopen nacht is op de Anthony Fokkerstraat in s-Hertogenbosch een 66-jarige vrouw van haar schoudertas beroofd. De vrouw werd van achter vastgepakt en naar de grond gewerkt. Vervolgens werd er zo hard aan de tas getrokken dat de vrouw alleen nog maar de hengels in haar handen had. Toen zij losgelaten werd zag zij drie jonge mannen hard weglopen in de richting van het Beatrixpark.

VERKEERSCONTROLE (Drunen)

Vanmorgen tussen 07.30 uur en 08.30 uur is op de Bosscheweg in Drunen een ver-keerscontrole gehouden. Daarbij is 6 keer proces-verbaal opgemaakt voor het rijden met ondeugdelijke verlichting. Een bromfietser is bekeurd omdat het motorvermo-gen van zijn bromfiets was opgevoerd.