Politiebericht Boxtel 7-01-2002
Politiebericht district AA & Dommel

VERDACHTEN VAN AUTODIEFSTAL AANGEHOUDEN (Esch)

In Esch zijn zondagmiddag drie inwoners van Tilburg, twee vrouwen van 36 en 40 jaar en een man van 46 jaar aangehouden op verdenking van diefstal van enkele personenautos. Op de Markt in Esch is een op zaterdagavond in Boxtel gestolen Opel Kadett aan-getroffen. Een getuige meldde de politie dat hij zondagmiddag enkele personen uit de auto had zien stappen. Op zijn aanwijzingen konden de verdachte korte tijd later in de kraag worden gegrepen. Diezelfde middag is vanaf de Groenweg in Esch een andere Opel Kadett gestolen. De politie sluit niet uit dat een vierde betrokkene zich aan deze diefstal heeft schul-dig gemaakt. Laatstbedoelde auto en de onbekende verdachte zijn nog niet getra-ceerd.

AUTODIEFSTAL (Sint Michielsgestel)

Afgelopen nacht is vanaf de Hondsklauw in Sint Michielsgestel een zwarte perso-nenauto van het merk Volkswagen Golf met het kenteken 26-GV-BV gestolen.

NERTSVELLEN GESTOLEN (Nijnsel)

Uit een aan de Weievenseweg in Nijnsel staande zeecontainer zijn in het afgelopen weekeinde een nog onbekend aantal nertsenvellen gestolen. Het op de container aanwezige slot is doorgeslepen.

AANRIJDING MET LETSEL (Sint Michielsgestel)

Maandagmiddag vond op de Theerestraat in Sint Michielsgestel een verkeersonge-val plaats waarbij twee personenautos betrokken waren. Een 48-jarige automobiliste uit St.Michielsgestel kwam gereden uit de richting van Vught. Uit tegengestelde richting kwam een 32-jarige automobiliste uit s-Hertogenbosch. De 48-jarige vrouw is waarschijnlijk in een scherpe bocht op de verkeerde weghelft gekomen waardoor een botsing met de tegenligger onvermijde-lijk was. Zij raakte licht gewond en is ter plaatse door ambulancepersoneel behan-deld. De vrouw uit s-Hertogenbosch is voor onderzoek overgebracht naar het zie-kenhuis.