Ingezonden persbericht

AXIAS Mobile Solutions benoemt Remco Koedam tot Manager Partner Sales

's-Hertogenbosch, 7 januari 2002 - AXIAS Mobile Solutions, aanbieder van Field Service Automation-oplossingen (FSA) voor buitendienstmedewerkers, heeft Remco Koedam (40) benoemd tot Manager Partner Sales. Remco is in deze functie verantwoordelijk voor de internationale commerciële activiteiten rondom FieldAssist. Hij zal zich toeleggen op het verbreden van het afzetgebied van deze mobiele applicatie voor Field Service Automation en op het uitbreiden van het klantenportfolio.

Remco heeft een brede ervaring en expertise op managementgebied, zowel besturend als uitvoerend. Van 1994 tot 1997 werkte hij bij Axias als Services Manager. Daarna was hij werkzaam in diverse management- en salesfuncties bij Dynojet Research B.V. Zijn laatste functie bij dit bedrijf was General Manager/Sales Manager EMEA. Koedam heeft zijn doctoraal Bedrijfseconomie behaald aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Over AXIAS Mobile Solutions
AXIAS Mobile Solutions levert Field Service Automation-oplossingen aan bedrijven met een buitendienst. Buitendienstmedewerkers registreren met de mobiele applicatie FieldAssist alle benodigde informatie, zoals ordergegevens, gebruikte onderdelen en arbeids- en reistijden. Door de directe communicatie worden fouten en vertragingen voorkomen en wordt het gebruik van papier gereduceerd. De mobiele Field Service-oplossing is ontworpen vanuit het perspectief van de buitendienstmedewerker. Alle aspecten van Field Service worden met dit betrouwbare en gebruikersvriendelijke systeem beheerd vanaf één enkel scherm. Het systeem is volledig databaseonafhankelijk. AXIAS Mobile Solutions is onderdeel van AXIAS, leverancier van totaaloplossingen op het gebied van e-Business, Customer Relationship Management, Supply Chain Management, ERP, Service Management Solutions en Business Intelligence.