Gerechtshof Amsterdam



Rol van de Ondernemingskamer voor week 2 (7 tot en met 11 januari) 2002

Bron: Gerechtshof Amsterdam

Datum actualiteit: 9-01-2002

ROL VOOR WEEK 2 (7 TOT EN MET 11 JANUARI) 2002

In week 2 van 2002 (7 tot en met 11 januari) staat het volgende op de rol van de Ondernemingskamer:

Donderdag 10 januari 2002:

Uitspraken om 10.00 uur:


1) Uitspraak op het verzoek van Vereniging van Effectenbezitters en Recobel B.V. tot het vaststellen van wanbeleid en het treffen van voorzieningen op de grondslag van het door Mr L.P. van den Blink in opdracht van de Ondernemingskamer verrichte onderzoek in de enquêtezaak van de naamloze vennootschap VEREENIGDE INGENIEUSRBUREAUX "VIBA" N.V. te Zoetermeer. De in de zaak te wijzen beschikking zal worden geplaatst op de website van het Gerechtshof te Amsterdam. Na het openen van de pagina www.gerechtshof-amsterdam.nl wordt U doorverbonden met de pagina www.rechtspraak.nl/gerechtshof/amsterdam alwaar U de uitspraak aantreft onder de link Actualiteiten.


2) Uitspraak op het verzoek van European Telecommunications Holding N.V. tot het gelasten van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van BROADNET HOLDINGS B.V. te Amsterdam.


3) Uitspraak op het verzoek van In Venture Capital B.V. tot het gelasten van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van ELENSES B.V. te Rotterdam.

De aanvankelijk - nader - eveneens voor 10 januari 2002 voorziene uitspraak in de enquêtezaak van HBG N.V. is nader bepaald op donderdag 17 januari 2002 te 9.00 uur.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn openbaar en vinden plaats in een der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan de Prinsengracht 436 te Amsterdam.

Mevrouw Mr A.K. van de Vorst-Glerum,
Mevrouw Mr C.Ch. Kok,
Griffiers van de Ondernemingskamer.