Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT-

07 januari 2001

Strawberries levert bijdrage aan de digitale ZOO2 Agenda

www.zoo2.nl
Bijna iedereen wel bekend met thema- en feestdagen als Valentijnsdag, Nieuwjaarsdag of Moederdag. De makers van de OO agenda hebben echter ook minder bekende internationale thema- en gedenkdagen in hun agenda in ere hersteld. Zo wordt bijvoorbeeld op 21 januari de geboortedag van Martin Luther King herdacht, op 20 februari het Suikerfeest en op 17 maart het Ierse St.Patricks Day gevierd, op 9 april stilgestaan bij Holocaust Memorial Day en op 15 september wordt aandacht gevraagd voor 'Respect of the Aged' Day. Via de website www.zoo2.nl kunnen de agendagebruikers iedere week een nieuwe internetpagina bezoeken, ontworpen door 52 wisselende ontwerpers met een eigen interpretatie van het weekthema. Zo ook Strawberries, die in de tweede week van januari 'Blame Somebody Else Day' voor haar rekening neemt.

www.zoo2.nl/blameyou
Het concept van deze webpagina is simpel. Bezoekers krijgen de gelegenheid om zelfgemaakte voodoopoppetjes inclusief beschuldigende mededelingen naar elkaar toe te mailen. Te laat op je werk? Een kater? Een afspraak vergeten? Via deze url kun je de schuld direct in de schoenen van een ander schuiven. De kans is natuurlijk wel groot dat je slachtoffer weer net zo hard een poppetje naar je terugstuurt!

(Design: Diederik van Huijstee en Wouter Kos, Techniek:Hans Jansen)

Algemene informatie Strawberries
Strawberries is een Amsterdams internetbureau met 20 medewerkers en een uitgesproken no-nonsense mentaliteit. Strawberries wil helder communiceren omtrent nieuwe media en is als technologische frontrunner voortdurend bezig de mogelijkheden daarvan te verkennen. Als full service bureau bestaat Strawberries uit verschillende units met elk een onderscheiden specialisme: design, concept, development, formats, strategie, streaming, hosting en onderhoud. Andere klanten van Strawberries zijn o.a. Microsoft, Hunkemöller, Ministerie van Verkeer en Waterstaat en Vitamust.

Beeldmateriaal
Voor beeldmateriaal kunt u de meegestuurde bijlagen openen of kunt u terecht bij http://www.strawberries.nl/logos/

Meer informatie
Voor meer informatie over Strawberries kunt u contact opnemen met: Claudia van Deudekom
Rokin 60
1012 KV Amsterdam
020-5315151
claudia@strawberries.nl
www.strawberries.nl