Blue Fox Enterprises N.V.

PERSBERICHT

Aantal pagina's: 1

Dordrecht, 7 januari 2002

BESTUURSWISSELINGEN BLUE FOX

ICT-dienstverlener Blue Fox Enterprises N.V. ("Blue Fox") heeft overeenstemming bereikt met de heer drs M. Kuperus RC om per 1 maart a.s. als Chief Financial Officer (CFO) in dienst te treden. Hij zal tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders op 17 mei a.s. in deze functie worden voorgedragen als lid van de Raad van Bestuur. De heer Kuperus (39 jaar) was werkzaam als CFO en lid van de Raad van Bestuur bij Devote N.V. en daarvoor als controller van Reed Elsevier Nederland.

Nu de reorganisatie van NedGraphics succesvol is afgerond en de verdere integratie in Blue Fox voorspoedig verloopt, heeft de heer A. van Marion (lid van de Raad van Bestuur) zijn dienstverband per heden beëindigd om elders een nieuwe uitdaging aan te gaan. De heer Van Marion blijft als adviseur aan Blue Fox verbonden. Zijn werkzaamheden die bestonden uit de aansturing van de NedGraphics Textiel softwareactiviteiten worden binnen de Raad van Bestuur overgenomen door de heer drs S.W. Eisma, voorzitter van de Raad van Bestuur. De heer ir. R.J. Brolsma blijft binnen de Raad van Bestuur verantwoordelijk voor de aansturing van de overige activiteiten van Blue Fox, inclusief de NedGraphics CAD/GIS activiteiten.

Profiel Blue Fox
Blue Fox is een ICT-dienstverlener, gespecialiseerd in de levering van PC-software en ICT-diensten. Tot de diensten behoren onder meer detachering, werving & selectie, opleidingen, maatwerksoftware, satellietcommunicatie en het uitgeven van magazines. Blue Fox ontwikkelt en levert tevens geïntegreerde softwareoplossingen voor de textielindustrie en Geografische Informatie Systemen aan Nederlandse lokale overheidsinstellingen. Blue Fox is sinds 21 mei 1999 genoteerd aan de Officiële Markt van de Effectenbeurs van Euronext Amsterdam N.V.

/ / / / / / /