PERSBERICHT - 31 DECEMBER 2001

Ardenne & Gaume op de Vakantiebeurs

Op dinsdag 8 januari 2002 is het in Utrecht weer zover; dan wordt de vakdag als start van de Vakantiebeurs 2002 gehouden. In hal 7 stand FO 10 is 'Ardenne & Gaume' te vinden met verblijfsmogelijkheden niet ver van huis en toch in het buitenland. Deze bestemmingen zouden in 2002 wel eens een trend kunnen worden.

In de Belgische Ardennen liggen vier uitstekende campings met een grote variëteit aan verblijfsmogelijkheden (ook zonder eigen tent of caravan). Het zijn de kwaliteitscampings onder Nederlandse leiding:

Camping Parc La Clusure in Bure (Tellin);

Camping De Chénefleur in Tintigny;

Camping Vallée de Rabais in Virton;

Camping Spa d'Or TCB in Sart-lez-Spa.

Als groep werken zij samen onder de naam 'Ardenne & Gaume'.

De brochure werd de pers al eerder toegezonden en de algemene persinforinatie ligt gereed in de stand en in het perscentrum van de Vakantiebeurs op de Jaarbeurs.

Camping Cheque

Onlangs sloot'Ardenne & Gaume' zich aan bij de organisatie Camping Cheque. De cheques worden voor Euro 13,00 verkocht bij de betrokken organisatie (zie ook www.campingcheque.nl). In het laagseizoen - met uitzondering van de schoolvakanties en feestdagen - biedt de cheque, bij één overnachting met twee personen inclusief vervoermiddel en stroom, een substantieel voordeel (oplopend tot zelfs 50%) op het door de camping gehanteerde tarief.

Enige nouveauté's voor het seizoen 2002 willen wij nu alvast melden.:

Camping Parc la Clusure

uitbreiding van de sportfaciliteiten met een multifunctioneel sportterrein en een beachvolleybalveld;

herinrichting van de campingwinkel;

verhuur van caravans, tenten en kampeerplaatsen via de Camping Centrale Europa door uitbreiding van de samenwerking met Vrij-Uit;

nieuwe inrichting van de Bungalennes;

een nieuwe bar in het horecagedeelte die als een schitterende aanwinst mag worden beschouwd.

Camping Spa d'Or TCB

het verwarmde zwembad met zonneweide en terrassen is volledig in gebruik genomen;

nieuwe babywasruimte;

buitenspelmogelijkheden werden uitgebreid met tafeltennistafels;

in 2002 opening van een vernieuwde bar en restaurant.

Voor de buitensportactiviteiten wordt samengewerkt met de Nederlandse organisatie 'Survival Lifé'. Touring Club België heeft onlangs de exploitatie van de camping overgedragen aan de Nederlanders Rob Linnemann en Anja Heemskerk. Als lid van 'Ardenne & Gaume' ontwikkelden zij deze inmiddels met succes tot een kwaliteitscamping.

Camping De Chénefieur en Camping Vallée de Rabais werken voor de buitensportactiviteiten samen met de uit Nederland afkomstige 'Yosemite Groep'. In het komend seizoen zijn er ook beachvolleybalmogelijkheden bij eerstgenoemde.

Alle leden van 'Ardenne & Gaume' voeren de `Ardenne & Gaunie Pas'; een spaaractie voor gratis verblijfsweekendjes of -midweken.

Vakdag Vakantiebeurs

Wij begroeten u graag op de vakdag in onze stand nummer 7F010 in hal 7, bij de traditionele borrel tussen 16.00 en 17.00 uur bij het Belgisch Verkeersbureau voor de Ardennen en Brussel of in het komend seizoen op één van onze locaties. Ardenne & Gaume is op de Vakantiebeurs overigens ook vertegenwoordigd bij het kampeerfestival ANWB en bij de Camping Cheque inzending.

Namens Ardenne & Gaume

Peter Wijnen
extern PR adviseur
telefoon: 071 5764985