Ingezonden persbericht


PERSBERICHT



Rits tele.com registreert 1000ste Pilmo Gold gebruiker

Rotterdam, 8 januari 2002 - Op 2 november 2001 introduceerde Rits tele.com als alternatief voor de per die datum bevroren gratis bellen diensten in Nederland en Duitsland een nieuwe dienst waarmee PC bezitters naar de hele wereld kunnen bellen tegen tarieven die gemiddeld 25% lager liggen dan de goedkoopste tarieven van andere telefoonoperators. Dit nieuwe product onder de naam Pilmo (www.pilmo.com) kent twee varianten: prepaid en op abonnementsbasis. De versie op abonnementsbasis (Pilmo Gold) maakt het mogelijk zowel te bellen met, als gebeld te worden op de PC. Als zodanig is dit product een volwaardig en kostenvriendelijk PC alternatief voor een vaste telefoonaansluiting wanneer men over een breedbandverbinding beschikt. Met de prepaid versie (Pilmo Blue) kan men goedkoop vanaf de PC met de hele wereld bellen.

Twee maanden na de introductie werd vandaag in Nederland de 1000ste Pilmo Gold gebruiker verwelkomd, terwijl er inmiddels meer dan 3000 prepaid pakketten zijn verkocht. Het merendeel van de verkochte prepaid pakketten ging naar Duitsland, waar Pilmo Gold pas in de loop van 2002 geĂŻntroduceerd zal worden.

Pilmo Gold maakt van een PC een gewone telefoon

Een abonnement op Pilmo Gold maakt van iedere PC een echte telefoon. Vanaf zijn of haar PC kan de gebruiker niet alleen goedkoop met de hele wereld bellen, maar ook vanaf iedere telefoon ter wereld gebeld worden met behulp van een persoonlijk Pilmo telefoonnummer. Ook wanneer hij of zij op dat moment aan het internetten is. Voor iedereen die over een breedbandverbinding beschikt biedt Pilmo Gold derhalve een volwaardig en kostenvriendelijk PC alternatief voor een vaste telefoonaansluiting.

Pilmo Goldgebruikers betalen naast de eenmalige aansluitkosten maandelijks EUR 8,45.

Binnen het abonnement heeft de gebruiker de beschikking over een voicemaildienst. Op het moment dat de PC niet online of in gesprek is wordt de beller automatisch doorgeschakeld. Ingesproken berichten worden als een bijlage aan een email aan de gebruiker verstuurd.

De gesprekskosten zijn gemiddeld 25% goedkoper dan de tarieven van welke Nederlandse telecom operator ook. Pilmo Gold gebruikers kunnen naar alle landen van de wereld bellen, zowel naar vaste als mobiele aansluitingen.

Pilmo Blue: goedkoop de hele wereld bellen

PC bezitters kun met Pilmo Blue prepaid heel Nederland bellen tegen lokaal tarief (2,9 eurocent per minuut), naar 20 populaire belbestemmingen (waaronder heel West-Europa en de Verenigde Staten) tegen nationaal tarief (4 eurocent per minuut) en de rest van de wereld gemiddeld 25% goedkoper dan bij elke andere telecom operator.

Pilmo Blue kent drie verschillende prepaid pakketten van respectievelijk 10, 25, en 50 Euro.

dd9c2.gif



Ingezonden persbericht