Ingezonden persbericht

Bezoekers www.kijkshop.nl geven fl 100.000 aan goede doel!

8 januari 2002

Kijkshop stelt 100.000 gulden beschikbaar voor een goed doel. Bezoekers van de website van Kijkshop kunnen tot eind januari bepalen aan welk goede doel dit bedrag zal worden overgemaakt. Enige voorwaarde die wordt gesteld, is dat het goede doel een CBF (Centraal Bureau Fondsenwerving) keurmerk heeft.

Princess, leverancier van huishoudelijke apparatuur, organiseerde in 2001 "De Miljonairsactie", bij aankoop van een Princess artikel (o.a. bij Kijkshop) ontvingen klanten een actiekaart voor het bedenken van een leuke slagzin. De inzender van de beste slagzin ontving 1 miljoen gulden. De winkel waar de winnaar het Princess product had gekocht, mocht ook meedelen in het geluk, want Kijkshop ontving maar liefst fl. 100.000,-. Dit bedrag is nu ter beschikking gesteld voor het goede doel. Welk goede doel dit bedrag binnenkort kan verwachten, bepalen de bezoekers van de Kijkshop site middels het uitbrengen van hun persoonlijke stem.

Enige voorwaarde die wordt gesteld, is dat het een goed doel is met het CBF (Centraal Bureau Fondsenwerving) keurmerk. Op de website van Kijkshop wordt verwezen naar een lijst van goede doelen met dit keurmerk (www.goede-doelen.nl).