EVO, Ondernemersorganisatie voor logistiek en transport
http://www.evo.nl

Handige cd-rom met informatie over ruim vijfhonderd bestelauto's

De cd-rom Bestelauto's versie 2002 van EVO is verschenen. Ondernemers kunnen hiermee nauwkeurig de kilometerkosten van bestelauto's bepalen. De data van de cd-rom zijn verder uitgebreid en omvatten de technische gegevens van ruim vijfhonderd courante bestelauto's. Het handige schijfje is een betrouwbaar naslagwerk en kan goed worden gebruikt bij onderlinge vergelijkingen voor de aanschaf van bestelauto's.

Op de EVO-cd-rom bestelauto's 2002 staan behalve de zogenoemde busjes ook pick-ups en terreinauto's. Op verzoek van de gebruikers zijn ook dubbelcabines opgenomen.

Exploitatiekosten

De exploitatiekosten kunnen worden berekend en geprint, net als de technische gegevens en zelf samen te stellen grafieken. Voorts zijn relevante informatiebladen en recente EVO-testverslagen op de cd-rom te vinden.

Kilometerkosten

Bij het bepalen van de kilometerkosten kan de standaard-EVO-norm worden gebruikt. In het interactieve deel kan de gebruiker echter eigen gegevens invoeren, om zo een op maat gesneden berekening te krijgen. De prijzen van de 2002 versie worden uiteraard in euro vermeld.

De EVO-cd-rom draait onder Windows 95 en 98. De cd-rom kost 22,50 euro. EVO-leden betalen 16,95 euro. Prijzen zijn exclusief btw en verzendkosten. De cd-rom is te bestellen bij EVO-Klantenservice, telefoon (079) 346 7346.