EVO, Ondernemersorganisatie voor logistiek en transport
http://www.evo.nl

EVO-themamiddag 'Arbowet en opleiden van heftruckbestuurders'

De Arbowet schrijft voor dat heftruckbestuurders voldoende instructie moeten krijgen. De vraag is wat er onder voldoende instructie wordt verstaan. EVO organiseert een gratis voorlichtingsbijeenkomst voor haar leden waarin de Arbowetgeving wordt vertaald naar het personeel dat interntransportmiddelen bestuurt. Deze voorlichtingsbijeenkomst vindt plaats op woensdag 13 februari in Staphorst, in het gebouw van Indapp BV.

Voorlichtingsbijeenkomst

Marten van Riessen, manager opleidingen intern transport van deze regio, verzorgt de inleiding. Hij geeft pasklare oplossingen die EVO heeft rond de Arbowetgeving en opleidingen op het gebied van intern transport.
Behalve voldoen aan eisen vanuit de wet is het voor ondernemingen van belang dat opleidingen bijdragen aan verbetering van de bedrijfsvoering.
Om deze reden zullen M.D.J. van der Hulst (directeur Indapp BV) en G. Bannink (Hoofd Materials Handling van Scania Nederland BV) vanuit hun praktijkervaring ingaan op de relatie tussen opleiding en schadeverloop en hoe je vanuit een bepaalde visie omgaat met opleidingen voor intern transport.

Aansluitend op deze voorlichtingsbijeenkomst kunnen deelnemers individuele opleidingsvragen stellen aan de aanwezige EVO-medewerkers.

Aanmelden of meer informatie

Voor aanmeldingen of meer informatie over de voorlichtingsbijeenkomst 'Arbowet en de noodzaak van opleiden van heftruckbestuurders' kunt u contact opnemen met EVO, regiokantoor Deventer, Steve van Zee, telefoon (0570) 674 410.