Ingezonden persbericht



FileMaker Server 5.5 kennismakingsaanbieding verlengd tot 31 maart

Utrecht, 8 januari 2002 -- FileMaker biedt instappers in het VLA-licentieprogramma (Volume License Agreement) kosteloos FileMaker Server 5.5 ter kennismaking aan. Dankzij het succes van het VLA-licentieprogramma, heeft FileMaker de lopende kennismakingsaanbieding tot en met 31 maart 2002 verlengd. FileMaker Server 5.5 is krachtige multi-platformsoftware voor het beschikbaar stellen van FileMaker Pro 5 en Pro 5.5-databases aan werkgroepen.

Door middel van het FileMaker VLA-licentieprogramma kunnen gebruikers van tien of meer pakketten FileMaker Pro 5.5 zich beperken tot één licentie-overeenkomst. VLA is een overeenkomst op transactiebasis en geeft recht op installatie van FileMaker op het aantal computers dat is vermeld op het licentiecertificaat, wat het licentiebeheer aanzienlijk vereenvoudigt.

Voorwaarden
Bij het afsluiten van een VLA-licentie ontvangen bedrijven sinds 1 oktober 2001 tot en met 31 maart 2002 eenmalig een kosteloze versie van Server 5.5 ter waarde van ¤ 1229,00. De voorwaarden van het VLA-licentieprogramma zijn te vinden op http://www.filemaker.nl/promos/index.html.

FileMaker
FileMaker is een toonaangevende leverancier in de snelgroeiende markt voor web-publishing- en werkgroepdatabases. Met behulp van FileMaker kunnen afdelingen en werkgroepen databases bouwen waarmee ze hun projecten coördineren en beheersen. De veelvuldig bekroonde FileMaker-software combineert de kracht van een relationele database met snelle en pasklare mogelijkheden voor web-publishing en een legendarisch gebruiksgemak. FileMaker is de databasesoftwaredivisie van Apple Computer. Meer informatie: www.filemaker.nl

Meer informatie:
FileMaker Benelux
Ive Defaix
ive@smp.nl
t: (030) 241 33 23

Lubbers & De Jong B.V.
Marije Verdouw
marije@l-dj.nl
t: (020) 421 05 65