Politiebericht Uden 8-01-2002
Politiebericht district De Leijgraaf

VERKEERSONGEVAL ONDER INVLOED

Bij een verkeersongeval op de Provincialeweg in Veghel is maandag rond 18.50 uur een 68 jarige man uit Uden aangehouden op verdenking van rijden onder invloed van alcohol. De man reed over de N279 in de richting van Helmond. Volgens getuigen slingerde de man over de weg en kwam op de brug over de middenas en botste daar op een tegenligger, een 20 jari-ge man uit Middelrode. Na controle bleek de man onder invloed van alcohol te zijn. Hij kreeg een rijverbod van 4 uren en zijn rijbewijs is ingevorderd.

DIEFSTAL VOGELS UIT VOLIERE

Uit een volière bij een woning aan het Middelveld in Zeeland zijn 61 vogels gestolen. De bewoner ontdekte de diefstal dinsdagmorgen. Het slot op de deur bleek opengebroken te zijn. De eigenaar mist een nachtegaal een aantal zebravinken en kanaries. De totale schade is on-bekend.

INBRAAK IN WONING

Maandag is ingebroken in een woning aan de Wethouder Zegerstraat in Schaijk. De bewoner ontdekte bij thuiskomst rond 18.45 uur dat zijn woning doorzocht was. De bewoner mist geluids- een beeldapparatuur. De totale schade is onbekend.