Ingezonden persbericht

Afval is geld waard

LELYSTAD, 20020108 -- De laatste jaren zijn bedrijven steeds bewuster bezig met het verstandig omgaan met hun afval. Een groot aantal bedrijven gooit afvalproducten weg die nog hergebruikt zouden kunnen worden. Bedrijven weten vaak dan ook niet dat het mogelijk is om lege cartridges en/of lege toners op te laten halen voor hergebruik.

GBS Recycling is een jonge onderneming die hierop inspeelt door lege toners en lege inktcartridges (lege inktpatronen) gratis op te halen voor hergebruikt. Daarnaast geeft GBS Recycling zelfs een vergoeding aan bedrijven waar opgehaald wordt. Er bestaat ook de mogelijkheid om de vergoeding aan een goed doel te schenken.

De klanten van GBS Recycling kunnen de ophaal aanvraag indienen via internet als mede telefonisch. Tevens is het mogelijk om op de internetsite van GBS Recycling (www.gbsrecycling.nl) de actuele vergoedingen te vinden.

Door het goed plannen van routes is GBS Recycling er in geslaagd om ook bij kleinere aantallen in te zamelen.

Voor meer informatie kunt u de internetsite van GBS Recycling raadplegen via.: www.gbsrecycling.nl u kunt natuurlijk ook bellen naar 0320-221733 en vragen naar de heer G. Bernal.