Ingezonden persbericht

EINDELIJK! EEN BLIJE DOOS VOOR VADERS

AMSTERDAM, 20020108 -- IkVader.nl, Nederlands grootste website voor vaders, heeft een nieuw produkt ontwikkeld: het PaPakket. Het PaPakket is een kadodoos met tips, een boekje én kado's voor de man die net vader is geworden.

De 'blijde doos' voor moeders is al jaren een begrip. Vaders moesten het tot nu toe doen met een schouderklop en een handdruk. "En dat terwijl juist de vader zich in de fase na de geboorte het vuur uit de sloffen loopt!" zegt Henk Hanssen, uitgever van IkVader.nl. De 40-jarige internet-ondernemer uit Amsterdam werd ruim een jaar geleden vader van dochter Rosa. "Natuurlijk verricht moeder het echte werk tijdens een bevalling. Maar door alle aandacht die zij terecht krijgt, blijft de vader vaak in de schaduw staan. En dat terwijl de geboorte en de kraamtijd ook voor hem zenuwslopend kunnen zijn. Hij moet voor het eerst in z'n leven een luier ombinden, een fles geven... En ondertussen met zijn allervriendelijkste glimlach een scheepslading beschuiten uitserveren? Ga er maar aan staan!" Daarom is er nu het PaPakket. Mede dankzij sponsors als Nutricia, Nescafé, Nivea for Men en Men's Health is het gelukt om een verrassend kadopakket samen te stellen. Behalve een stoer IkVader T-shirt met het opschrift 'Trotse Vader', vindt de 'newborn dad' een IkVader Adviespocket over babyvoeding in zijn blijde doos. Het boekje bevat praktische wenken over het geven van de fles terwijl 'de vader die over borstvoeding mee wil praten' wordt voorzien van oneliners die altijd indruk maken. 'Lees het BlufABC en je bent in drie minuten 'deskundig'', bluffen de schrijvers van het boekje. Wat zit er verder in het PaPakket?


- een recent exemplaar van Men's Health (want het is een ware kunst om fit te blijven!)
- een aanbieding van Hotelcheque (om haar mee te verrassen)
- een verzorgingsprodukt om jezelf mee te verwennen
- een vliegtuiglepel waarmee je elk mondje open krijgt...
- een nachtlampje voor op de babykamer

- EN NOG VEEL MEER!

Kosten? Slechts 12,95 euro (exclusief bezorgkosten). De PaPakketten kunnen worden besteld op de winkel die op IkVader.nl is geopend. Afhankelijk van de betaalmethode die je kiest, wordt het PaPakket binnen 24 uur of binnen enkele dagen thuis bezorgd. Het eerste PaPakket wordt op 15 januari afgeleverd!



Ingezonden persbericht